• 瀏覽: 8,344
  • 回覆: 82
+4
引用:
原帖由 adolfchan-417 於 2021-7-21 11:43 AM 發表
大公文匯全媒體報道:港大學生會今日正式遷出學生會綜合大樓。全國政協副主席、香港前特首梁振英今日(21日)在社交媒體發文,斥責教協及立法會前議員葉建源在港大學生會問題上閃縮,迄今未表明個人立場,既未聲斥學生會惡行,又未替自己的難兄難弟喊冤叫屈,梁振英質問教協與葉建源:這些人算是兄弟嗎?

梁振英表示,港大學生會被國安處搜查,評議會學生被譴責,教協做了什麼?葉建源做了什麼?馮偉華做了什麼?這些人算是 ...
妖孽

CY 好有氣魄 好過廢娥多多聲

‘’教棍作孽人完脅會’’ 影衰晒正常教師。

引用:
原帖由 adolfchan-417 於 2021-7-21 11:43 AM 發表
大公文匯全媒體報道:港大學生會今日正式遷出學生會綜合大樓。全國政協副主席、香港前特首梁振英今日(21日)在社交媒體發文,斥責教協及立法會前議員葉建源在港大學生會問題上閃縮,迄今未表明個人立場,既未聲斥學生會惡行,又未替自己的難兄難弟喊冤叫屈,梁振英質問教協與葉建源:這些人算是兄弟嗎?

梁振英表示,港大學生會被國安處搜查,評議會學生被譴責,教協做了什麼?葉建源做了什麼?馮偉華做了什麼?這些人算是 ...
快啲查下呢條漢奸收入來源啦!
葉賤源呢只縮頭龜,幾時俾國安拉?

葉見完唔驚被收皮咩

引用:
原帖由 win2win 於 21-7-2021 12:58 發表

副主席委身泥漿摔角
cy身先士卒,挑戰黑暴祠堂!辛苦晒!

引用:

引用:

終於有人出來針對葉建源呢類教棍!個心涼晒。

引用:
原帖由 golfboy 於 2021-7-21 12:49 PM 發表
689 又出返泥,搏番醃
ed 8婆鬧交水平,點做凸手呀
佢話出返嚟選?你盲㗎!葉建源及馮偉華呢啲畜牲所為,做咩唔屌柒港大學會評議會啲人渣?

引用:
原帖由 golfboy 於 2021-7-21 12:49 PM 發表
689 又出返泥,搏番醃
ed 8婆鬧交水平,點做凸手呀
又可以貪呀!

引用:
原帖由 keadf 於 2021-7-21 11:46 AM 發表
孽畜為禍人間
咪係囉,綠白狗隻畜牲害人不淺.都係呀耶醒,DQ咗條仆街

引用:

孽畜夠膽撐咩,佢怕連自己都衰埋,支持恐怖分子和恐怖襲擊,只怕着草都無國家敢收留,反恐是國際共識。

引用:

掛住教栛個名..關於教育既事就選擇性發聲...
幾時摺呀...

撐CY

引用:
原帖由 bnqmaksir8 於 2021-7-21 02:05 PM 發表

佢話出返嚟選?你盲㗎!葉建源及馮偉華呢啲畜牲所為,做咩唔屌柒港大學會評議會啲人渣?
咪係囉,689又無話選,到佢真係話選先吊7之前撐佢啲仆街囉.Anyway,689未做凸狗之前都話n屆唔選,條仆街講野戴晒頭盔,明眼人都睇得出條仆街唔係全心全意幫呀耶做野架啦,唔係都唔使俾呀耶DQ啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]