• 瀏覽: 62,462
  • 回覆: 857
  • 追帖: 3
+79
引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-7-21 08:07 AM 發表

發生災難冇辦法,最緊要對政府有信心
仲笑哈哈,你有無人性?

引用:
原帖由 bean1213 於 2021-7-21 08:19 AM 發表

仲笑哈哈,你有無人性?
笑在有個盡責嘅政府同互相幫忙嘅人性,很想要吧

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-7-21 08:23 AM 發表

咁大家笑大聲D

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-7-21 07:56 AM 發表
河南省暴雨持續,鄭州市城區嚴重水浸,鐵路公路民航運輸受嚴重影響,截至21日凌晨,官方宣佈水災已造成鄭州市區12人死亡。鄭州市二七區郭家咀水庫

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210721/494416697873141760513490.jpeg/iI_3-dTu5B8wyKICtE5DlRfbYHvMsSDs13jLsdd4y7E

...
冇辦法.年年都有天要落雨娘要嫁人

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-7-21 08:23 AM 發表

齊鼓掌👍👍👍😊😊😊

地鐵沉水,真的很興奮!

引用:
原帖由 煩Q死 於 2021-7-21 08:34 AM 發表

冇辦法.年年都有天要落雨娘要嫁人
好過某國系人禍啦

中國邊會好似美國咁有水災,仲要死人,假新聞!

引用:
72小時內的降雨量達617.1毫米,相當於該市常年平均全年降雨量的640.8毫米,換言之於三天內下了以往一年的雨量
好誇張

咁要計下德國美國鄭洲........每小時落幾多毫米先有得比

引用:
原帖由 95折 於 2021-7-21 08:12 AM 發表

居然浸到咁樣
水底列車,識條鐵咩

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-7-21 07:56 AM 發表
河南省暴雨持續,鄭州市城區嚴重水浸,鐵路公路民航運輸受嚴重影響,截至21日凌晨,官方宣佈水災已造成鄭州市區12人死亡。鄭州市二七區郭家咀水庫

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210721/494416697873141760513490.jpeg/iI_3-dTu5B8wyKICtE5DlRfbYHvMsSDs13jLsdd4y7E

...
世界末日之前
就會出現極端天氣

引用:

...
咁都抽美國水?

有多少良心啦,中國係人,美國人都係人呀

天災無情

水為財,成災阻不了,堅強面對便是了。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]