• 瀏覽: 47,060
  • 回覆: 429
  • 追帖: 2
東京奧運會本周五開幕,東京奧運籌備委員會秘書長武藤敏郎今日在記者會表示,不排除在最後一刻取消舉行這場全球體育盛事。繼

last  minute 叫大家回家。。。

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1638319/即時-國際-東京奧運-奧委會-不排除在最後一刻取消比賽

熱賣及精選
無奈,冇計

始終人命緊要
呢D運動玩吾玩好閒

大丈夫
性情如火
力拔山河
X,玩咩

日本仔真係on膠。一早叫唔好搞

勢如騎虎
上下兩難

大丈夫
性情如火
力拔山河
係就現在宣報取消,
呢啲籌委會掂做野,國際大事,
一早要封全城,所有人唔準出入,
包括工作人員,一個月後現在開門,
迎接選手入城,其他閒人都唔比入,
咁米可以開幕順利囉,
又要經濟,又唔捨得封城,
取消奧運咪一樣損失。

上年知唔掂就應該過比北京今年攪, 2008年攪過D設施好快Ready到.

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-7-21 01:17 AM 發表

上年知唔掂就應該過比北京今年攪, 2008年攪過D設施好快Ready到.
北京攪就會唔同態度
而家都講明點樣聯手玩殘北京冬奧

引用:
原帖由 maygii 於 2021-7-21 01:21 AM 發表

北京攪就會唔同態度
無所謂,最多變做中國友好冬奧。吹呀。

引用:
原帖由 maygii 於 2021-7-21 01:21 AM 發表

北京攪就會唔同態度
北京似乎冇乜所謂, 唔黎就算.
當日冇人肯承辦, 北京先撐起.
呢家得到咁對侍.

講呀!?只不過轉移視線啫。

日本有咁大勇氣,東京上空唔使讓俾美國空軍啦!

早知今日
何必當初
你話D㗎頭幾低B呢

引用:
原帖由 eriealan 於 2021-7-21 12:44 AM 發表

東京奧運會本周五開幕,東京奧運籌備委員會秘書長武藤敏郎今日在記者會表示,不排除在最後一刻取消舉行這場全球體育盛事。繼

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/472bca42713eb811b0d32f45e96d1060/stheadline/inewsmedia/20210720/_2021072022382355280.jpg ...
取消啦

引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2021-7-21 01:03 AM 發表

無奈,冇計

始終人命緊要
呢D運動玩吾玩好閒
冇錯,人命緊要

引用:
原帖由 MeoMeo88 於 2021-7-21 01:08 AM 發表

日本仔真係on膠。一早叫唔好搞
洗咗咁多錢同時間,焗住

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]