• 瀏覽: 76,593
  • 回覆: 429
+9
引用:
原帖由 希夷 於 2021-7-21 02:54 AM 發表

X2
蘿蔔國氣數已盡

最醒都系安倍晉三.
奧運之後又話復出選黨主席.

引用:
原帖由 大林林 於 2021-7-21 02:55 AM 發表

蘿蔔國氣數已盡
做事拖泥帶水,唔得當機立斷,
錯失最好時機,冇人材,
經濟衰咗咁耐,冇起色。

不如改做抗疫運動會

引用:
原帖由 希夷 於 2021-7-21 03:06 AM 發表

做事拖泥帶水,唔得當機立斷,
錯失最好時機,冇人材,
經濟衰咗咁耐,冇起色。
蘿蔔頭從來做事都陰陰濕濕,唔敢面向陽光
古乳有暈:
矛有矛輸,奸有奸輸,成日想蛇吞象,周圍鄰國無個朋友

最緊要好好醜醜都要搞左個開幕式 天皇宣佈開幕 即係表明已經舉辦 跟住第二日宣佈執野走人 咁樣就唔洗賠錢畀贊助商 

引用:
原帖由 Versailles 於 2021-7-21 03:14 AM 發表
最緊要好好醜醜都要搞左個開幕式 天皇宣佈開幕 即係表明已經舉辦 跟住第二日宣佈執野走人 咁樣就唔洗賠錢畀贊助商 

呢招夠賤
岩哂日本仔

一定唔會取消的

引用:
原帖由 maygii 於 2021-7-21 01:21 AM 發表

北京攪就會唔同態度
而家都講明點樣聯手玩殘北京冬奧
到時都未掂 計我話 話知佢

大把確診好返冇事 

到時未掂 北京比唔比人參賽呢? 我驚連俄羅斯 北韓都唔比參賽

引用:
原帖由 希夷 於 2021-7-21 01:12 AM 發表
係就現在宣報取消,
呢啲籌委會掂做野,國際大事,
一早要封全城,所有人唔準出入,
包括工作人員,一個月後現在開門,
迎接選手入城,其他閒人都唔比入,
咁米可以開幕順利囉,
又要經濟,又唔捨得封城,
取消奧運咪一樣損失。
我所知 疫情下 演唱會照開 夜店照開

咁先係! 幾多萬新增 理西佢丫

全世界都係咁嫁啦 唔肯咪搬去荒島

引用:
原帖由 eriealan 於 2021-7-21 12:44 AM 發表
東京奧運會本周五開幕,東京奧運籌備委員會秘書長武藤敏郎今日在記者會表示,不排除在最後一刻取消舉行這場全球體育盛事。繼

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/472bca42713eb811b0d32f45e96d1060/stheadline/inewsmedia/20210720/_2021072022382355280.jpg ...
🤔其實我想看開幕表演...

會否只播卡通或動畫?

一大班卡通角色聯名動畫....

應該係奧運委員會堅特要㗎仔如期舉行。

引用:
原帖由 beegeejk 於 2021-7-21 03:13 AM 發表
不如改做抗疫運動會
就係搞咁多日中國隊都未有人確診,而其他打左西方疫苗嘅國家猛咁爆確診。
咁變相係為中國疫苗賣廣告,所以先至有取消奧運嘅盤算。
如果傳出中國隊大爆確診,咁就肯定唔會取消奧運,而且西方會趁機會瘋狂宣傳踩低中國疫苗。

時也,命也,日笨真係倒楣~~~

而家就好似叫啲選手飛過嚟去奧運村裏面接受感染
根本已經失控

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]