• 瀏覽: 10,398
  • 回覆: 43
東京奧運預定7月23日開幕,各國選手陸續抵埗備戰,但部分選手及代表在入境後確診新型冠狀病毒肺炎(COVID-19)。截至7月18日,當局再宣布多10宗確

東京奧運預定7月23日開幕,各國選手陸續抵埗備戰,但部分選手及代表在入境後確診新型冠狀病毒肺炎(COVID-19)。截至7月18日,當局再宣布多10宗確診。

東京奧委會18日宣布再多10宗確診個案,包括3名外國選手,兩名入住奧運村的運動員。這次是首次有選手在奧運村內受感染,奧委會未有披露國籍,僅稱兩人並非日本選手。
自7月1日至今,已有55名與東奧相關的人員確診。

眾選手去到AV國, 只係去隔離及退選, 唔可能參加比賽. 全部金牌AV國獨得.
AV國繼倒核輻射水後又一禍害全球之作

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/652183/東京奧運-再多10名選手及代表確診新冠肺炎-包括國際奧委會委員

9官話你唔認罪, 先有悔意!!!
新冠, 可能想揾主席

遲啲嚟多啲國家, 仲爆得勁.

鐵籠 好聽叫奧運村  唔好聽叫萬華

你叫運動員用口罩 不如唔好辦奧運

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-7-20 12:14 AM 發表
遲啲嚟多啲國家, 仲爆得勁.
選手村好快變隔離中心, 各國選手齊齊隔離

奧運會,其實係一個比試各款疫苗效力嘅比賽😁😁😁😁😁
韓國柳承敏打咩疫苗🧐

復必泰(洛克菲勒同蓋茨搞出嚟嘅疫苗)所謂95%保護率,係有兩個或以上明顯徵狀先至驗是否確診,換言之,無徵狀、只有一個明顯徵狀等等都當作無中招。
95%就係咁嚟。。。😒😒😒😒😒

引用:
原帖由 seriouslyhansom 於 2021-7-20 12:19 AM 發表
韓國柳承敏打咩疫苗🧐

復必泰(洛克菲勒同蓋茨搞出嚟嘅疫苗)所謂95%保護率,係有兩個或以上明顯徵狀先至驗是否確診,換言之,無徵狀、只有一個明顯徵狀等等都當作無中招。
復必泰對科興

與病毒共存,奧運精神,血肉抗疫!

最終人類會勝利!😅

引用:
原帖由 無憂無悔 於 2021-7-20 12:23 AM 發表

復必泰對科興
奧運閉幕中國選手零確診

如果發生都好攪笑,磚家唔知點解說

引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2021-7-20 12:28 AM 發表

奧運閉幕中國選手零確診

如果發生都好攪笑,磚家唔知點解說
一定有野講

引用:
原帖由 子靈 於 2021-7-19 11:44 PM 發表
東京奧運預定7月23日開幕,各國選手陸續抵埗備戰,但部分選手及代表在入境後確診新型冠狀病毒肺炎(COVID-19)。截至7月18日,當局再宣布多10宗確

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210719/493742087674531840143287.jpeg/lIMg5XROadt2bWeA2Nnz8p6KU89iHjOX0r-0IdK_tCE ...
分分鐘開唔成

垃圾國家

引用:
原帖由 袋中野性的牛 於 2021-7-20 12:30 AM 發表

分分鐘開唔成
去到咁既地步, 除非大部份參與選手及國家退賽, 否則AV國一定會死撐到尾. AV國已經成為無賴美國2.0

引用:
原帖由 子靈 於 2021-7-20 00:18 發表

選手村好快變隔離中心, 各國選手齊齊隔離
希望中國國家隊同香港隊, 頂得住啦.

引用:
原帖由 seriouslyhansom 於 2021-7-20 12:19 AM 發表
韓國柳承敏打咩疫苗🧐

韓國仔,一係就莫德納,一係就復必泰

韓國唔算高風險地區啦掛,打齊兩針 有95%保護既針都賴野,
咁究竟呢95%係吹出黎定係點呢?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]