• 瀏覽: 31,254
  • 回覆: 32
  • 追帖: 1
+6
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 dailau 於 2021-7-20 12:47 AM 發表

你話什麼復必泰以色列有數據吖嘛,咁我咪好有禮貌問你囖,大家平心靜氣討論下姐,使咩發long禮呢?
師兄你又係到同曱甴講道理,真係勁過如來佛祖🤣🤣🤣

引用:
原帖由 dailau 於 2021-7-20 12:56 AM 發表

no啦,我邊有咁偉大呀,有時得閒撚下d黃狗,係幾過癮架,大家啱傾,我先話你知咋。
多謝師兄,又上一課。🤣

引用:
原帖由 不誠實使用大腦 於 2021-7-20 01:03 AM 發表

比人BLOCK到咁上下, 咪轉名囉..
我都比藍黃兩邊BLOCK到暈啦..

佢地唔敢面對清泉般的質詢...
你嗰d叫清泉🤣🤣🤣🤣,不如講你係潮吹啦

引用:
原帖由 不誠實使用大腦 於 2021-7-20 01:17 AM 發表

當年我都唔認同佢地架...

而家你就重蹈覆轍, 對生活上一些怪異情形盲目支持...
你覺得我行緊你嗰條路,其實你行左幾多路呀小朋友?

我只知所有嘅人其實出世嗰一日開始就係行緊死路,個個都係死路一條架啦。唔通你唔使死?

同我講野你比d深度啦,一係就返小兒登慢慢同手足圍爐。

引用:
原帖由 不誠實使用大腦 於 2021-7-20 01:32 AM 發表

睇黎你都思想簡單... 我說話太深, 你開始短路了..

咁我用返你個講法...
既然人人都行緊死路.. 咁你仲咁執著嘈嘈閉為乜呢?
日日個腦都諗住對付曱甴之類... 排除異見..
你慳d啦,同曱甴講道理係浪費生命,我已經係香討講過無數次,我都懶得學你嗰種潮吹般解釋。🤣🤣🤣

我更好奇係,你2021年3月注冊的賬號,你之前係用咩野名呀?🤣🤣🤣你唔好講我知你有個分身叫hfceddie呀🤣

引用:
原帖由 starbug 於 2021-7-20 01:15 AM 發表

其實我覺得香港只有黃營而冇好認真嘅藍營。
所謂藍其實係一班要開工,養家,搵食,供樓嘅普通人,俾班曱甴撩到㷫先至發聲。
而且藍營肯定冇糧出,邊有咁好氣。
不能同意更多,講香討人乜能小粉紅,藍人嗰d就係白痴嘅。

香討呢類人其實只係憎恨破壞香港嘅曱甴,同佢地嘅所作所為。就係甘能簡單。

引用:
原帖由 不誠實使用大腦 於 2021-7-20 01:45 AM 發表

又係你挑起啲哲學野在先... 現在又轉移視線...

我對上的帳戶係指責黃絲的不合邏輯的行為...
甘即係叫乜野名呀??
甘做乜要開個新account去撐曱甴?
用返舊account唔撐得曱甴?
你甘驚比人知你係邊個呀?身有屎?

引用:
原帖由 andonlyu 於 2021-7-20 01:48 AM 發表

個條友4個月有千幾個貼.
平均一日出15個貼, 佢都好勤力.
身有屎,用幾個月就甘多貼,就知佢有目的啦吊🤣🤣🤣

引用:
原帖由 不誠實使用大腦 於 2021-7-20 01:51 AM 發表

俾班黃絲BLOCK得多.. 咪轉名囉...
我呢個AC.都有兩邊批評的... 你唔夠我中肯了... 算把啦你..
邊夠你勤力呀,幾個月千幾貼,我都冇你甘努力。

我夠比黃畜block, so what, 佢地敢直接面對我地咩?叫佢返小兒登圍爐打飛機啦。行走江湖,就係用個膽字。比人block就退,證明你未夠道行。慳d啦。

引用:
原帖由 erikwong2 於 2021-7-20 09:48 AM 發表

佢黃到出汁,仲扮中立先好笑
曱甴要扮咪由佢扮囉,之前叫乜名又講,2021開個分身就係到吠,做戲就做全套啦。

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2021-7-20 10:03 AM 發表

等到新針出世即係新野又話冇數據

而家打開果D已經打左超過20億支有大量數據支持
全球已接種超過36.1億劑新冠疫苗,相當於每100人接種了47劑

吊,打乜都好,你叫未打嗰d能樣死開啦。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]