• 瀏覽: 27,965
  • 回覆: 606
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-7-19 09:23 PM 發表

衞生署衞生防護中心今日(19日)表示,正調查一宗涉及L452R變異病毒株的初步確診輸入個案,涉及一名27歲男病人,居於中環士丹頓街72號尚賢居,7月4日前往美國,18日返抵香港。 患者抵港時在香港國際

https://static02-proxy.hket.com/res/v3/image/content/3010000/3010401/winn20060320002_1024.jpg

...
抽獎

熱賣及精選
引用:
原帖由 songsong17 於 2021-7-19 09:29 PM 發表

病毒量仲要較高...
多十倍抗體又點?
打咗疫苗唔駛死,仲係快打疫苗

睇英國6,7成人已打疫苗,但新確診就大爆發,就知mRNA疫苗虛有其表,揾老襯!

引用:
原帖由 佢係乜水 於 2021-7-19 09:37 PM 發表

打了兩針都一樣受感染, 香港政府仍堅持打了兩針的外國入境者縮短隔離期為7日嗎?!
咁都好,一巴刮醒政府咪亂嚟!

連登曱甴在此發帖、回帖,必死全家。
引用:
原帖由 rayrayccw 於 2021-7-19 09:54 PM 發表

依家啲疫苗打左都係保自己中招唔死得,不過阻止唔到中招者番嚟播毒,唔打更大鑊
所以打唔打針其實同開關無直接關係

引用:
原帖由 NNewpopcorn 於 2021-7-19 10:14 PM 發表

所以我呼籲正常網友一見個契弟就務必要狠狠地羞恥佢
對曱甴無用,無恥便無敵,曱皮十呎厚!!佢地跟本精神有問題,你越小佢佢越得戚!

引用:
原帖由 rinrinrinrin 於 2021-7-19 21:57 發表

樓主,打乜針都會中,
打針重點係“唔會變重症“
咪比d曱甴誤導你。
咁樣打BioNtach打燃,副作用又大,隨時打完上西方極樂,咁不如打科興啦!

又話抗體好強,屌咪又係出事

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-7-19 09:23 PM 發表

衞生署衞生防護中心今日(19日)表示,正調查一宗涉及L452R變異病毒株的初步確診輸入個案,涉及一名27歲男病人,居於中環士丹頓街72號尚賢居,7月4日前往美國,18日返抵香港。 患者抵港時在香港國際

https://static02-proxy.hket.com/res/v3/image/content/3010000/3010401/winn20060320002_1024.jpg

...
想完全免疫,出街要著防護衣物

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2021-7-19 09:39 PM 發表

即香港人想外出旅遊又無望。
因即使人地唔使你隔離,回香港如果隔離 7 日都不夠,仲要隔離 14 日,何來咁多假?
香港人外遊係無望,但外遊嘅香港人返嚟播毒,就有望令外出無望的人染疫

去完美國返嚟播毒仲吾係生化武器!

引用:
原帖由 az222 於 2021-7-19 22:09 發表

兩針狗主疫苗後,都一樣中招。
黃屎曱甴吹到天下無敵,就連港大公共衛生學院及養和醫院都只出伏仔勁到無倫。
如今事實欲令曱甴們情何以堪。
港大教授全部曱甴咁都信佢咩

引用:
原帖由 123火車頭 於 2021-7-19 09:58 PM 發表

唉~打邊隻疫苗都預左要補針
係打邊隻疫苗都預咗要戴口罩

引用:

...
外國承認伏必Die
要出去旅行, 「返鄉下」

梗係要打伏必Die啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]