• 瀏覽: 31,244
  • 回覆: 606
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-7-19 09:23 PM 發表
衞生署衞生防護中心今日(19日)表示,正調查一宗涉及L452R變異病毒株的初步確診輸入個案,涉及一名27歲男病人,居於中環士丹頓街72號尚賢居,7月4日前往美國,18日返抵香港。 患者抵港時在香港國際

https://static02-proxy.hket.com/res/v3/image/content/3010000/3010401/winn20060320002_1024.jpg

...
黑醫護知道伏必癱高危,可能溝左一半蒸餾水

美國又周圍散播病毒, 害死全球

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-7-19 09:29 PM 發表
病毒量仲要較高...
多十倍抗體又點?
你當美國原裝肺炎菌流架

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-7-19 09:23 PM 發表
衞生署衞生防護中心今日(19日)表示,正調查一宗涉及L452R變異病毒株的初步確診輸入個案,涉及一名27歲男病人,居於中環士丹頓街72號尚賢居,7月4日前往美國,18日返抵香港。 患者抵港時在香港國際

https://static02-proxy.hket.com/res/v3/image/content/3010000/3010401/winn20060320002_1024.jpg

...
兩針狗主疫苗後,都一樣中招。
黃屎曱甴吹到天下無敵,就連港大公共衛生學院及養和醫院都只出伏仔勁到無倫。
如今事實欲令曱甴們情何以堪。

去美國惹埋病毒翻來播毒?

學樓主話齋,打完都中,咁做咩仲要打,緊係唔好打啦

打左針都不停中

英國放寬後應該好大鑊

引用:
原帖由 rinrinrinrin 於 2021-7-19 09:59 PM 發表

呢條能樣成日炒車都炒佢唔能死 🤣🤣🤣
有一種爬蟲類天生有個殼,可以縮入去

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 rayrayccw 於 2021-7-19 09:54 PM 發表
依家啲疫苗打左都係保自己中招唔死得,不過阻止唔到中招者番嚟播毒,唔打更大鑊
所以唔打就死硬

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-7-19 09:29 PM 發表
病毒量仲要較高...
多十倍抗體又點?
咪可以隱形咁傳播比人囉。打完疫苗可以無病徵咁嘢人。

引用:
原帖由 lclau2011 於 2021-7-19 10:13 PM 發表

呢條黃L曱甴文宣狗奴才只會抹黑中國科興疫苗,DKLML樣一條
所以我呼籲正常網友一見個契弟就務必要狠狠地羞恥佢

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2021-7-19 10:02 PM 發表

打左唔代表唔會奶野

重點係打左奶野唔洗入ICU
佢唔入但無打疫苗嘅入lcu

一直都講係防變成重症。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]