• 瀏覽: 50,244
  • 回覆: 363
+13
引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2021-7-19 02:20 PM 發表
有晒圖有晒證據, 判佢地坐十年起跳, 廿年好正常。
可惜只上地院,地院頂磅7年,應上高院。

咁都拉到,真係勁

天網天網恢恢灰恢

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-7-19 02:23 PM 發表
full gear 都唔夠人砌
真的太仁慈,唔使砌一槍射死曱甴

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-7-19 02:23 PM 發表
黃撚真係幼稚,如果警察真係出full gear, 佢地死十次都唔止。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-7-19 02:32 PM 發表
其中地盤工被控3罪,他承認非法集結及襲警罪,但否認企圖搶劫罪

有片影到佢搶槍
如果當時警員一鬆開小小,條友就真係大碌!
佢應該多謝個警員死揸住唔放!

引用:
原帖由 錢太多4 於 2021-7-19 01:37 PM 發表
前年10月旺角一帶發生激烈衝突,一名男生學生遭截停時,涉嫌推開警員及大嗌「救命」。期間,一名地盤工涉嫌衝向警員,不但拳毆他,更涉嫌企圖奪去他手上的霰彈槍。上述學生及地盤工分別被捕,其中地盤工被控3罪,他承認非法集結及襲警罪,但否認企圖搶劫罪。至於男生則被控抗在正當執行職務的警員罪,他不認罪,今(19日)在區院與地盤工一同受審。

2名被告分別是31歲地盤工謝信誠及17歲學生陳家俊。控罪指,謝信 ...
咁L有型?入去受刑啦!
仆街暴徒死曱甴!

踢出個未來、換來人生更精彩!重判死曱甴、仆街抵鳩死!弓起、弓起🍻🥂🍾🍾🍾

引用:
人哋克制唔L打柒你咋,你都on99咁

曱甴死全家

引用:
原帖由 錢太多4 於 19-7-2021 01:37 PM 發表
前年10月旺角一帶發生激烈衝突,一名男生學生遭截停時,涉嫌推開警員及大嗌「救命」。期間,一名地盤工涉嫌衝向警員,不但拳毆他,更涉嫌企圖奪去他手上的霰彈槍。上述學生及地盤工分別被捕,其中地盤工被控3罪,他承認非法集結及襲警罪,但否認企圖搶劫罪。至於男生則被控抗在正當執行職務的警員罪,他不認罪,今(19日)在區院與地盤工一同受審。

2名被告分別是31歲地盤工謝信誠及17歲學生陳家俊。控罪指,謝信 ...
差唔多有劉家良咁勁!

引用:
原帖由 frankielam88 於 2021-7-19 15:04 發表

黃撚真係幼稚,如果警察真係出full gear, 佢地死十次都唔止。
美國標準, 就算差人唔full gear, 黃畜已經成身都係子彈窿.

目無法紀要嚴懲

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]