• 瀏覽: 50,309
  • 回覆: 363
+13
引用:
原帖由 錢太多4 於 2021-7-19 01:37 PM 發表
前年10月旺角一帶發生激烈衝突,一名男生學生遭截停時,涉嫌推開警員及大嗌「救命」。期間,一名地盤工涉嫌衝向警員,不但拳毆他,更涉嫌企圖奪去他手上的霰彈槍。上述學生及地盤工分別被捕,其中地盤工被控3罪,他承認非法集結及襲警罪,但否認企圖搶劫罪。至於男生則被控抗在正當執行職務的警員罪,他不認罪,今(19日)在區院與地盤工一同受審。

2名被告分別是31歲地盤工謝信誠及17歲學生陳家俊。控罪指,謝信 ...
都影到仲無影腳

又一隻黃畜曱甴時辰到

如係美國判廿年以上.

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-7-19 02:23 PM 發表
full gear 都唔夠人砌
應該實彈, 打死你班手足

入到去大把人同你比武

曱甴依家知撲街啦。咁L英去客串幾年監獄風雲

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-7-19 02:05 PM 發表
曱甴為求型一時, 唔介意柒一世.
曱甴有收黑金㗎

紅棍料

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-7-19 02:23 PM 發表
證明香港義士是非常厲害的

引用:
原帖由 來如雷霆收震怒 於 2021-7-19 02:53 PM 發表
如係美國判廿年以上.
飛到一半中槍唔洗判

引用:
原帖由 錢太多4 於 2021-7-19 01:37 PM 發表
前年10月旺角一帶發生激烈衝突,一名男生學生遭截停時,涉嫌推開警員及大嗌「救命」。期間,一名地盤工涉嫌衝向警員,不但拳毆他,更涉嫌企圖奪去他手上的霰彈槍。上述學生及地盤工分別被捕,其中地盤工被控3罪,他承認非法集結及襲警罪,但否認企圖搶劫罪。至於男生則被控抗在正當執行職務的警員罪,他不認罪,今(19日)在區院與地盤工一同受審。

2名被告分別是31歲地盤工謝信誠及17歲學生陳家俊。控罪指,謝信 ...
埋單找數啦

在監獄入面每日罰表演200次無影腳,否則冇飯食

引用:
黑暴真係勁,希望判多幾碌,入去再操勁d

17 歲 剛剛夢遺之年華
唔知為乜鳩
坐完可唔可以移民㗎喂

又睇下狗官用咩理由輕判~

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]