• 瀏覽: 50,100
  • 回覆: 363
+13
依屎狗 

日日有開心的新聞

引用:
原帖由 錢太多4 於 2021-7-19 01:37 PM 發表
前年10月旺角一帶發生激烈衝突,一名男生學生遭截停時,涉嫌推開警員及大嗌「救命」。期間,一名地盤工涉嫌衝向警員,不但拳毆他,更涉嫌企圖奪去他手上的霰彈槍。上述學生及地盤工分別被捕,其中地盤工被控3罪,他承認非法集結及襲警罪,但否認企圖搶劫罪。至於男生則被控抗在正當執行職務的警員罪,他不認罪,今(19日)在區院與地盤工一同受審。

2名被告分別是31歲地盤工謝信誠及17歲學生陳家俊。控罪指,謝信 ...
點解唔係 暴動罪?

咁樣好難坐三年 食免費飯 架喎⋯⋯

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-7-19 02:23 PM 發表
full gear 都唔夠人砌
你菊花又痕

引用:
原帖由 錢太多4 於 2021-7-19 01:37 PM 發表
前年10月旺角一帶發生激烈衝突,一名男生學生遭截停時,涉嫌推開警員及大嗌「救命」。期間,一名地盤工涉嫌衝向警員,不但拳毆他,更涉嫌企圖奪去他手上的霰彈槍。上述學生及地盤工分別被捕,其中地盤工被控3罪,他承認非法集結及襲警罪,但否認企圖搶劫罪。至於男生則被控抗在正當執行職務的警員罪,他不認罪,今(19日)在區院與地盤工一同受審。

2名被告分別是31歲地盤工謝信誠及17歲學生陳家俊。控罪指,謝信 ...
就係呢位?應該判10年啦咁有型🤔🤔

香港警察厲害了,蒙頭蒙眼,走𠃊咗都捉返你,
係香港用無影腳犯法,死硬

3年起跳

黃人又選擇性失明

引用:
原帖由 金力威 於 2021-7-19 02:45 PM 發表

一定要拉到呢條垃圾返離打佢一身
呢條杏+橙拉唔到多...

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-7-19 02:23 PM 發表
真係有人以為full gear 警察唔夠一個中學生切?

引用:
又係你呢D鍵盤戰士

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-7-19 02:05 PM 發表
曱甴為求型一時, 唔介意柒一世.
支持柒一世

起碼坐5年la, 為個3唔識7既坐幾年真係值得, 感動到我笑晒口

引用:
咁咪係,應該開鎗,打L死條PK.

引用:
原帖由 侵侵侵 於 2021-7-19 02:48 PM 發表
香港警察厲害了,蒙頭蒙眼,走𠃊咗都捉返你,
係香港用無影腳犯法,死硬
呢個真係。咁都認到捉到。警察要比個👍
香港無影腳從此失傳

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]