• 瀏覽: 21,412
  • 回覆: 155
  • 追帖: 1
+7
基本上無所謂嘅移民潮,呢個周未只係多咗好少人去英國。
呢幾日機票價格已經反映出真實情況。

英國昨日(8日)更新指引,原本酌情入境安排 Leave Outside the Rules(LOTR)期限將於7月19日屆滿,其後港人若欲移居英國,須先獲批 BNO 簽證。限

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/648541/bno-lotr限期屆滿前未見港人趕搭尾班機-單程機票連稅約4千港元

低質垃圾, 去咗大陰蒂國, 舒服哂.

各取所需 , 唔想做中國人可以轉國藉 , 唔應該喺香港搞破壞。

做乜唔走😭😭😭😭😭

香港人係最講原則,,,佢地冚家去哂BNO祖國,,係義無反顧..就算身處倫敦...日日新增超5萬,,,周圍個個,咳,咳,咳,,,佢地都會擁抱自由,,,中咗19都笑住有民主,,就算揾吾到屋要瞓街,,都一家大細,唱~蠑肛歸曱甴~...絕對吾會聽到香港派福利又嗱嗱淋死番黎分番份~....能去擁抱BNO祖國的,,都係上等之人.....

引用:
原帖由 Barocc0122073 於 2021-7-19 09:23 AM 發表
香港人係最講原則,,,佢地冚家去哂BNO祖國,,係義無反顧..就算身處倫敦...日日新增超5萬,,,周圍個個,咳,咳,咳,,,佢地都會擁抱自由,,,中咗19都笑住有民主,,就算揾吾到屋要瞓街,,都一家大細,唱~蠑肛歸曱甴~...絕對吾會聽到香港派福利又嗱嗱淋死番黎分番份~....能去擁抱BNO祖國的,,都係上等之人.....:lo ...
走既好多係藍C

引用:
原帖由 golfboy 於 2021-7-19 09:32 AM 發表

走既好多係藍C
你去嘅私人送張俾你

世界上有個咁嘅地方
班冚家剷話我好愛我土生土長嘅地方!跟手搞破壞、放火,搞到好多人無啖好食!
班冚家剷又話政府打壓無言論自由、警察打人強奸……偏偏經常報警!
走啦!冚家剷

走左咪又係會回來.....

佢哋死唔通唔比佢哋死!能夠死在佢哋認為可比豉油佢哋既地方死,死的有豉油有價值

黃人曱甴起程未??

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-7-19 08:56 AM 發表
低質垃圾, 去咗大陰蒂國, 舒服哂.
97係有錢佬移民,今次係窮 L 移民

引用:
原帖由 水上飄浮的羽毛 於 2021-7-19 09:08 AM 發表
各取所需 , 唔想做中國人可以轉國藉 , 唔應該喺香港搞破壞。
中國人去到外國就會變西人??

引用:
原帖由 叫我馬神 於 2021-7-19 09:35 AM 發表
世界上有個咁嘅地方
班冚家剷話我好愛我土生土長嘅地方!跟手搞破壞、放火,搞到好多人無啖好食!
班冚家剷又話政府打壓無言論自由、警察打人強奸……偏偏經常報警!
走啦!冚家剷
破壞香港設施,掟汽油彈 ,縱火,打人,阻人返工返學,跟住話我真係好 L 鍾意香港,黃人曱甴真係精神分裂

黃屍得把口,賴死不肯走,歡迎離港去,一走莫回頭。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]