• 瀏覽: 14,127
  • 回覆: 83
【本報訊】港府谷針招數盡出,近日新冠疫苗接種率上升,公務員事務局局長聶德權昨表示,目前已有約280萬人接種首劑新冠疫苗,佔合資格打針人口的41%,過去一周平均每日有約3.2萬人打針,形容情況踴躍。社區疫苗接種中心9月底停運,近日不少市民紛紛趕搭「尾班車」.......

當民眾知道科興、復必泰存貨將盡,之後接種不但自費,而且有錢都未必買到疫苗,就立即紛紛趕快預約。

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20210719/mobile/odn-20210719-0719_00176_022.html

我公司d黃人之前死都話唔打針,但近排個個都去打。

引用:
原帖由 jery88 於 2021-7-19 06:48 AM 發表
曱甴口中說不,但身體係最誠實的!

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-7-19 06:42 AM 發表
【本報訊】港府谷針招數盡出,近日新冠疫苗接種率上升,公務員事務局局長聶德權昨表示,目前已有約280萬人接種首劑新冠疫苗,佔合資格打針人口的41%,過去一周平均每日有約3.2萬人打針,形容情況踴躍。社區疫苗接種中心9月底停運,近日不少市民紛紛趕搭「尾班車」.......

當民眾知道科興、復必泰存貨將盡,之後接種不但自費,而且有錢都未必買到疫苗,就立即紛紛趕快預約。

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20210719/mobile/odn-20210719-0719_00176_022.html
大多數人(尤其黃屍87)當即張失去或已經失去先會珍惜!

人就係咁奇怪,送埋比你都唔要。

係鍾意搶,真狗

引用:
原帖由 zxcvbnm741 於 2021-7-19 07:04 AM 發表
人就係咁奇怪,送埋比你都唔要。

係鍾意搶,真狗
塞到埋口唔鍾意食,係要扔係地下爭下先好味。

引用:
原帖由 jery88 於 2021-7-19 06:48 AM 發表
藍人最多係睇定d先打, 但叫人唔好打既,都係黃人...

引用:
原帖由 textxt 於 2021-7-19 07:27 AM 發表

塞到埋口唔鍾意食,係要扔係地下爭下先好味。
香港人係要鐘意排牛肉飯, 排Donki, 誠品, Zoff眼鏡, 排餅券

通街大把貨一d都唔矜貴囉

引用:
一有獎抽黃畜仆到去打!

引用:
我公司都係,班黃同事初時死都話唔打,我三月中打時仲話睇我幾時死,現在咪又係衝住去打!

引用:
頭幾個月等人做白老鼠打,
而家叫做睇定左d未去攞

咩唔怕政府抽取DNA啦?
仲有植入追蹤晶片喎
唉,無理由為了少少錢就出賣自己㗎?
咁點對得著泛民陣營手足呀?
點解咁乞兒?

引用:
X2 身邊果啲異種都係咁既情況。。。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-7-19 06:42 發表

新聞來源連結:
咪傻啦 科興同泰仔貨源充足 9月底疫苗中心關閉 d人係轉為要自費去私家診所打 d人孤寒姐

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-7-19 06:42 AM 發表

新聞來源連結:
有着數應該趕住抽獎!睇吓消費券有六百幾萬人登記就知!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]