• 瀏覽: 9,385
  • 回覆: 53
+10
引用:
原帖由 little-fish 於 2021-7-19 07:19 PM 發表

印象中,近期中烏通訊後,中方表態只在做生意。

係拜登、普京會面後,烏佬終於知道自己condom身份,係份美國譴責中方人權聯合聲明中抽起。

烏妹子喝望逃走的多唔多?🥰

黑暴時期,我都識件曱甴妹,同我講想將香港變烏克蘭,比我笑到面黃.... 班友真心岸九的,只在文宣,而唔知實況
“歐洲子宮”都唔識,鄉港曱甴真係白L痴,擘大隻眼去睇世界啦!

引用:
原帖由 9wai 於 2021-7-19 01:43 PM 發表

仲記得有條自由西天使雞話希望香港可以變成烏黑爛咁!😓
記得,仲喊晒咁樣

條女肯定唔知,烏國由東歐工業強國,顏色革命後淪落到成為賣囡賺錢既窮國

引用:
原帖由 大林林 於 2021-7-20 02:50 PM 發表

我都係咁諗
尤得佢同美俄玩,污黑爛家下都無乜值得買
烏克蘭有馬達西奇和安東諾夫,以及一大批航空航天專家,
這批專家,歐美看不上他們,但中國還是需要他們的經驗。

引用:
原帖由 little-fish 於 2021-7-19 06:01 發表
中俄關係,遠比中烏重要。
條友都儍儍地,改善與俄關係唔得?白俄都傳方向。做咗 美國condom 咁耐仲未醒。俄烏本身又係同文同種.... 
呢位喜劇演員應先將馬達西奇完成交易, 並同中俄一起和解, 中國點會為咗烏克蘭同俄羅斯反面?真係做返演員算啦!

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-7-20 21:52 發表
烏克蘭的話能信
是什麼東西?

引用:
原帖由 jaccjacc 於 2021-7-21 11:58 AM 發表

呢位喜劇演員應先將馬達西奇完成交易, 並同中俄一起和解, 中國點會為咗烏克蘭同俄羅斯反面?真係做返演員算啦!
遲D變悲劇演員。

引用:
原帖由 little-fish 於 2021-7-21 05:41 AM 發表

東烏好多俄羅斯人。
本來白俄,烏黑蘭,俄羅斯就係同民族,只不過在對抗蒙古西征時分咗家。
收到
多謝資料

引用:
原帖由 robin09 於 2021-7-21 09:52 AM 發表

烏克蘭有馬達西奇和安東諾夫,以及一大批航空航天專家,
這批專家,歐美看不上他們,但中國還是需要他們的經驗。
聽聞人已經收得就收晒好耐,仲建左條烏克蘭家屬村
所以呢幾年航發才有凸破,收購到只係可以慳幾年時間,收購唔到耐d都可以凸破到

想打中國牌,有乜野令中國蟬過別枝投懷送抱?
什麼飛機引擎,跌價貶值很快,再過五六年唔值錢啦。
唯一辨法,送十萬名美女進貢。我負責審查驗收。

演員總統夠靚仔,投靠中國要求幫助對抗俄羅斯妳有什麼本錢投這麼大籌碼?

引用:
原帖由 大林林 於 2021-7-21 12:23 PM 發表

聽聞人已經收得就收晒好耐,仲建左條烏克蘭家屬村
所以呢幾年航發才有凸破,收購到只係可以慳幾年時間,收購唔到耐d都可以凸破到
馬達西奇的發動機品種非常齊全,包括教練機,直升機,運輸機各種型號的都有。
中國目前發動機品種不全,如果要自己去研發補全,不僅耗費很多時間,還浪費很多人才和金錢,即便做出來也只不過是填補了空白而已,還是落後美國30年以上。 分散了人力物力還會拖累先進和主要產品的研發進度。
如果能夠在次要產品方面拿馬達西奇現成的產品用着,集中人力物力研發重要產品的發動機,那就是理想的多。

引用:
原帖由 robin09 於 2021-7-21 01:55 PM 發表

馬達西奇的發動機品種非常齊全,包括教練機,直升機,運輸機各種型號的都有。
中國目前發動機品種不全,如果要自己去研發補全,不僅耗費很多時間,還浪費很多人才和金錢,即便做出來也只不過是填補了空白而已,還是落後美國30年以上。 分散了人力物力還會拖累先進和主要產品的研發進度。
如果能夠在次要產品方面拿馬達西奇現成的產品用着,集中人力物力研發重要產品的發動機,那就是理想的多。
能夠收購到最好,人地唔賣都無辦法

比老尾出賣完又想打中國牌,烏克蘭係俄仔既核心利益,阿爺又點會幫你一齊對抗俄仔。烏克蘭係驚到傻L左?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]