• 瀏覽: 9,456
  • 回覆: 53
+10
引用:
原帖由 9wai 於 2021-7-19 01:43 PM 發表

仲記得有條自由西天使雞話希望香港可以變成烏黑爛咁!😓
果陣晚晚宣傳污黑爛有民主

引用:
原帖由 kit365 於 2021-7-19 05:45 PM 發表
唔好上佢當,烏克蘭只想用中國當籌碼,逼美國幫佢而已,最後一定踢開中國。
我都係咁諗
尤得佢同美俄玩,污黑爛家下都無乜值得買

引用:
原帖由 little-fish 於 2021-7-19 06:01 AM 發表
中俄關係,遠比中烏重要。
條友都儍儍地,改善與俄關係唔得?白俄都傳方向。做咗 美國condom 咁耐仲未醒。俄烏本身又係同文同種.... 
其實烏克蘭這些話是說給美國人聽的.

引用:
原帖由 9wai 於 2021-7-19 01:43 PM 發表

班黃畜物種對國際嘅認知根本就非常低下

同土耳其一樣的兩面三刀

引用:
原帖由 kit365 於 19-7-2021 05:45 PM 發表
唔好上佢當,烏克蘭只想用中國當籌碼,逼美國幫佢而已,最後一定踢開中國。
有同感,瞓覺祖離間唔到中俄關係,派小丑去分化習普。
上策係假裝中計,中俄瓜分烏克蘭。

引用:

有傳佢而家喺台灣真係做咗雞

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-7-20 09:38 PM 發表

幾萬人把全國投票選的總統推翻
關鍵是支持總統的大多數都在東烏克蘭
東烏唔係親俄咩

俄國已得到東烏地區。只面烏克蘭唔同北約攪攪震,俄烏大家可以雙安無事。
北約只係利用烏克蘭克制俄國。搵中國做藉口擺脫北約,同時可以同中國做生意,的確係最好選擇。

引用:
原帖由 大林林 於 2021-7-20 21:43 發表

東烏唔係親俄咩
東烏好多俄羅斯人。
本來白俄,烏黑蘭,俄羅斯就係同民族,只不過在對抗蒙古西征時分咗家。

佢係唔係有病? 我國威武同俄國係世交 看看大禮海嵾威 儍🐷

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]