• 瀏覽: 9,861
  • 回覆: 116
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 andysan4 於 2021-7-16 07:15 AM 發表

呢兩條撚屌拉咗未

絕對係同黨

GMTY

文本轉語音功能僅限200個字符

[url=moz-extension://9e2c08d4-5ace-45f4-83de-c9c7ce317806/content/html/options/options.html?bbl]選項[/url] [url=moz-extension://9e2c08d4-5ace-45f4-83de-c9c7ce317806/content/html/options/options.html?hist]歷史[/url][url=moz-extension://9e2c08d4-5ace-45f4-83de-c9c7ce317806/content/html/options/options.html?feed]反饋[/url]Donate關閉

引用:
原帖由 BAN你媽媽 於 2021-7-16 07:23 AM 發表
連登有九成以上既會員都有類似嘅留言,幾時先可以拉曬
鄧局長答過呢個問題,香港有4萬個警察,犯法就要坐監

引用:
原帖由 denniscwip 於 2021-7-16 09:25 AM 發表

佢地全部封咗我,証明佢地跟本唔夠人講,又證明佢地同眼中中共一樣,不接納異見人士。
X 2
https://www.youtube.com/watch?v=DXKyh7P6rzA

引用:
原帖由 理+誠 於 2021-7-16 12:29 PM 發表

應該係同一隻曱甴,唔同account。
開多幾個account容乜易吖?
老鴨買多幾張鬼咭開戶就得...
遲D全面實行實名制就可能麻煩少少...

引用:
原帖由 moyy 於 2021-7-16 01:18 PM 發表

明眼人都感覺到,
大家亦心中有數!
但有些屎色有心人偏袒...

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-7-16 09:21 AM 發表

我檢舉過,餅餅話唔係同一人。 我唔知真定假,不過事實上只要一個account用電腦,一個account用手機,你已經冇可能證實是否同一人。
走去商場,食肆用佢哋WIFI....
多多分身都得...

美國網民只是在推特轉發支持 ISIS 的文宣都可以 重判
20年

香港可以做到嗎!!??

香港就是包庇暴動分子
包庇恐怖分子!!  

戇鳩 你估del 左就無保留acc 笑死,快啲著草啦!

引用:
原帖由 longgun67 於 2021-7-16 10:07 AM 發表

黃敏德、RiXxY最鍾意開帖之後限制其他人言論,佢地兩個互握XX,打到一地都係
重有條阿撚變回龜...

又一個傻仔

引用:
原帖由 胡姫爸爸 於 2021-7-16 07:24 AM 發表
連登必須取締,刻不容緩,管理員必須負上責任
冇錯, 管理員對違法留言而不見, 任由有關犯法言論散播, 等同共犯。理應受法律制栽..
網站管理員應好自為之

引用:
原帖由 普京大帝 於 2021-7-16 02:36 AM 發表
7月1日,銅鑼灣發生「孤狼式」企圖謀殺警員的本土恐怖襲擊事件後,攬炒派一直將畏罪自殺身亡的兇手美化為「烈士」,更散播仇警及鼓吹暴力。警方連日來在網上追擊煽暴者,並於昨日在慈雲山再拘捕一名「連登仔」,涉嫌在網上散播用刀刺殺警員的「攻略」。這是自7月1日恐襲案後警方拘捕的第四名煽暴者。警方昨日指出,網上煽暴者至少干犯4宗罪,最高可判終身監禁。警方對於網上每一個煽動暴力、散播仇恨的帖文,必定會全力跟進, ...
一齊舉報佢地啦

呢次大L鑊喇,個乜鳩基金話冚旗,依家被捕冇嗮支援,要自己食嗮,仆街囉,隨時破產兼陀衰家

引用:
原帖由 CS601P 於 16-7-2021 03:43 PM 發表

====
條友被釘佐牌,永遠不能在此區出現...
你去香討主頁,從追蹤名單,找出幾個文宣,睇一睇他們的資料就知不少被永久禁言...
有隻曱甴文宣狗剛出冊啦

引用:
原帖由 嚴小小 於 7-9-2021 12:51 AM 發表

有隻曱甴文宣狗剛出冊啦
你所指是倒轉?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]