• 瀏覽: 9,836
  • 回覆: 116
  • 追帖: 1
+3
香討都有此類人?

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-7-16 08:03 AM 發表

互推潛水帖
我留意咗兩條冚家鈴好耐
應該同一個人(人格分裂)
我檢舉過,餅餅話唔係同一人。 我唔知真定假,不過事實上只要一個account用電腦,一個account用手機,你已經冇可能證實是否同一人。

再有連登仔被補定再有硬膠仔被補

引用:
原帖由 普京大帝 於 2021-7-16 02:36 AM 發表
7月1日,銅鑼灣發生「孤狼式」企圖謀殺警員的本土恐怖襲擊事件後,攬炒派一直將畏罪自殺身亡的兇手美化為「烈士」,更散播仇警及鼓吹暴力。警方連日來在網上追擊煽暴者,並於昨日在慈雲山再拘捕一名「連登仔」,涉嫌在網上散播用刀刺殺警員的「攻略」。這是自7月1日恐襲案後警方拘捕的第四名煽暴者。警方昨日指出,網上煽暴者至少干犯4宗罪,最高可判終身監禁。警方對於網上每一個煽動暴力、散播仇恨的帖文,必定會全力跟進, ...
佢地全部封咗我,証明佢地跟本唔夠人講,又證明佢地同眼中中共一樣,不接納異見人士。

連登網唔執有佢理由, 
大概係佢非常配合警方O既調查工作. 

精彩甴生。

引用:
原帖由 ibm1 於 2021-7-16 09:32 AM 發表
 連登網唔執有佢理由, 
大概係佢非常配合警方O既調查工作. 
高登話兒登係紅色資本背景 設立嘅誘敵陷阱Honeypot 引哂啲反中亂港人士入去 時間到就收網 連登拔起 一舉纖滅
FBI都成日用呢條橋

抵死,最好拉埋幾個黃餅主返去傾下計

香討應該公布留言人ip所在位置,咁可以睇到有d人根本不在香港,什至唔係香港人,志在搗亂.

憐登仔去做坐監師

引用:
原帖由 普京大帝 於 2021-7-16 02:36 AM 發表
7月1日,銅鑼灣發生「孤狼式」企圖謀殺警員的本土恐怖襲擊事件後,攬炒派一直將畏罪自殺身亡的兇手美化為「烈士」,更散播仇警及鼓吹暴力。警方連日來在網上追擊煽暴者,並於昨日在慈雲山再拘捕一名「連登仔」,涉嫌在網上散播用刀刺殺警員的「攻略」。這是自7月1日恐襲案後警方拘捕的第四名煽暴者。警方昨日指出,網上煽暴者至少干犯4宗罪,最高可判終身監禁。警方對於網上每一個煽動暴力、散播仇恨的帖文,必定會全力跟進, ...
佢地係一夥,所以會一齊拉黑同一個人。另外阿黃同Ridgy應該係同一個人。所以阿黃出嘅貼,Rigby就會去加熱。引用Hfxxxxx之前自己講過唔想同人討論,不如自己返屋企寫日記,但係自己就禁人發言。所以曱甴有口話人無口話自己,一夥唔民主嘅人去爭取民主,真係哂9氣,名副其實香討縮頭烏龜會會員🐢

引用:
原帖由 海灣捉高峰 於 16-7-2021 02:37 發表
送頭天才!邊有咁叻仔既人嫁?仲有無天才送頭?
生活費太貴,香港排行72

入去呃食呃住仲有人工

大家看到如有人在香討發表煽暴言論,記得多多向警方舉報。

以為有言論自由, 就可以濫用自由, 抵被拉 ...... 

對暴力零容忍,美化暴力黑推手要強烈譴責批評與犯同罪行

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]