• 瀏覽: 30,628
  • 回覆: 278
  • 追帖: 1
+6
香港大學學生會學苑新聞指出,港大行政及財務副校長兼校舍事務委員會主席羅哲基今日(14日)向學生會屬會發信,要求港大學生會7天內(7月21日前)遷離學生會綜合大樓。信中亦要求欲繼續使用大樓的屬會向校舍事務委員會登記,並與校方就相關使用條款達成協議。

你班垃圾黃畜仲唔快啲走

新聞來源連結:

https://news.mingpao.com/ins/港聞/ ... 00001/1626278403473

兩個月前已經話會收返個會址,不過班畜生瀨死唔走,仲夠膽悼念同表揚恐怖分子。即刻收返,費事你班人渣再用嚟播獨!  

勒令退學,國安跟進

踢埋佢地出校,港府將這暴徒軀逐出境。香港唔需要人渣。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-7-15 08:09 AM 發表
踢埋佢地出校,港府將這暴徒軀逐出境。香港唔需要人渣。
呢個係基本動作啦

離開香港,快L D走!

趕狗咁趕走班仆街就啱喇.

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-7-15 08:14 AM 發表
趕狗咁趕走班仆街就啱喇.
叫班仆街去英國建國啦

好,就係當日種壞咗,今日一定要撥亂反正,等班巨嬰知道所有野唔係與生俱來㗎!

折L墮,連個曱甴竇都比人剷起埋

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-7-15 08:05 AM 發表
香港大學學生會學苑新聞指出,港大行政及財務副校長兼校舍事務委員會主席羅哲基今日(14日)向學生會屬會發信,要求港大學生會7天內(7月21日前)遷離學生會綜合大樓。信中亦要求欲繼續使用大樓的屬會向校舍事務委員會登記,並與校方就相關使用條款達成協議。

https://fs.mingpao.com/ins/20210714/s00001/7973b300d0d3845c322161a3291ec0e6.jpg
真係忍夠了,係都要搞事

出校已是正常

引用:
原帖由 afternoon 於 2021-7-15 08:17 AM 發表

真係忍夠了,係都要搞事
你老味大學根本係一個讀書嘅地方

執左佢好過

肯定無甘順灘實瀨死唔走

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]