• 瀏覽: 17,040
  • 回覆: 27
+4
深水埗前區議員劉家衡的妻子、網名「搣時潘」的潘書韻,以及劉家衡的辦公室助理李譯喬,去年在長沙灣區議員李文浩辦事處外貼出「藍絲與狗不得內進」告示,並與他人爭執,以「洗地」為由向辦事處門外地下潑漂白水,3人報稱被濺中。潘書韻及李譯喬被指襲擊3名男女和毀壞另2名女子的衣物,被控5項襲擊致造成身體傷害罪及2項刑事毀壞罪。案件今(13日)在西九龍裁判法院提堂。惟潘書韻沒有到庭,裁判官向她發出拘捕令。

條臭西應該又係偷渡咗去萊島, 萊島嘅人與人連結又多一名新力軍! 未夠30比萊島陀地4~50嘅[囡囡]算係嫩好多

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/ins/港聞/article/20210713/s00001/1626176194651/議辦涉貼「藍絲與狗」傷人刑毁-女被告缺席聆訊遭官頒拘捕令

雙乳唔錯,好想做啊

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-7-14 08:36 AM 發表
雙乳唔錯,好想做啊
佢玩SM架喎! 咁重口味?

唔閃?彩你都傻啦!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-7-14 08:38 AM 發表

佢玩SM架喎! 咁重口味?
佢咁鍾意SM,一於搵硬物狂捅黎SM佢

引用:
原帖由 archress 於 2021-7-14 08:40 AM 發表
唔閃?彩你都傻啦!
又話齊上齊落, 核爆都唔走?

呢兩條人辦都可以開補習社做教育,你話香港得唔得人驚。

呢件野可以吊下

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-7-14 08:42 AM 發表
呢兩條人辦可以開補習社做教育,你話香港得唔得人驚。

傳聞佢嘅[書寫真]好賣得, 話好賣過三上悠亞, 絕對適合做教肉

臭西跟佬走咗

打交好大罪咩?咁都要走?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-7-14 08:48 AM 發表

傳聞佢嘅[書寫真]好賣得, 話好賣過三上悠亞, 絕對適合做教肉
呢個可以理解,大家都免費睇過三上全相,再俾錢睇硬照,好浪費

睇標題已經知冥報黃到出汁又想玩挑撥

天使

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-7-14 08:42 AM 發表
呢兩條人辦可以開補習社做教育,你話香港得唔得人驚。

教人玩SM?

主題標籤 #裁判法院
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]