• 瀏覽: 12,550
  • 回覆: 16
區議員宣誓在即,政圈傳出政府將追討被褫奪議席者(DQ)逾百萬港元薪津後,觸發新一波辭職潮。政府表示,區議員的個別決定並非

當然唔駛考慮,因為DQ班垃圾對區議會係好事

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210713/bkn-20210713100034672-0713_00822_001.html

班仆街曱甴區議員, 除咗亂港, 幾乎都冇做過嘢, 當然冇影響啦.

當日贏咗17區區議會好氣焰,乜今日咁醜怪呀?

炒哂其實對地區都無影響
因為佢地入到去主要都唔係為地區服務
做埋哂d唔係自己職權可以做既野
哂錢哂時間 有破壞無建樹 同班黃垃圾一樣

黃絲區已完食屎啦

手起刀落清曱甴

區議選左D人出黎、但從來無做過地區工作、我就唔知點解到呢家政府先話DQ、

區議會已經完成歷史任務了,可以用市政局取代

班黃畜區議員,除咗搞搞震搞政治搞破壞就幾乎冇做過嘢,dq晒唔單止冇影響之餘仲係好事添

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-7-13 12:17 PM 發表
配合即將重判元朗721白衣人,執正嚟做唔該
話知你黑貓白貓~通通捉住驗下先
黃畜真係兵敗如山倒

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-7-13 12:17 PM 發表
配合即將重判元朗721白衣人,執正嚟做唔該
話知你黑貓白貓~通通捉住驗下先
白衣人打人梗係要重判。林卓廷帶黑衣人山長水遠入元朗想搞恐襲。犯案玩報案。更加要
重判

引用:
原帖由 WakeUp77 於 2021-7-13 12:27 PM 發表

白衣人打人梗係要重判。林卓廷帶黑衣人山長水遠入元朗想搞恐襲。犯案玩報案。更加要
重判
咪係。三白眼真係衰到冇影

引用:
原帖由 chichunlo 於 2021-7-13 12:21 PM 發表
區議選左D人出黎、但從來無做過地區工作、我就唔知點解到呢家政府先話DQ、
當初未係時候,家下有國安法就可以大力打班曱甴

引用:
原帖由 Jackishere 於 2021-7-13 11:57 AM 發表
區議員宣誓在即,政圈傳出政府將追討被褫奪議席者(DQ)逾百萬港元薪津後,觸發新一波辭職潮。政府表示,區議員的個別決定並非

當然唔駛考慮,因為DQ班垃圾對區議會係好事

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210713/bkn-20210713100034672-0713_00822_001.html
有咩影響?!無咗區議員阻頭阻勢仲順暢。

主題標籤 #區議會
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]