• 瀏覽: 34,869
  • 回覆: 208
  • 追帖: 1
+3
【本報訊】前觀塘區議員梁凱晴因出席去年六四集會而被控參與未經批准集結,早前認罪並遭判監4個月。她的社交平台專頁前晚發布梁的獄中信,提及她入獄第一日就被恐嚇,曾向署方申請轉調單人倉卻未獲批准。消息指,梁入獄後行為不佳,近日更疑在探訪期間將署方職員及在囚人士資料向外界洩露,署方調查後認為梁涉嫌藏有未經批准的物品,將向她採取紀律檢控行動.........

奸邪妖獸屢屢破壞法紀,可惡非常。必須嚴嚴懲辦。

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20210712/mobile/odn-20210712-0712_00176_203.html

加監😂😂

希望傳聞係真.

ON99,洗L向署方申請轉調單人倉咩,你日日打交搞事自然會調單人倉啦

"行為表現並不良好,既不滿監獄衣食住行的安排"
佢當坐監是渡假, 可以揀和挑剔

再坐一會, 但願能再坐一會

引用:
原帖由 錢太多4 於 2021-7-12 08:24 AM 發表
ON99,洗L向署方申請轉調單人倉咩,你日日打交搞事自然會調單人倉啦
天使打洞叻,打交就。。。。🤔🤔

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-7-12 08:16 AM 發表
【本報訊】前觀塘區議員梁凱晴因出席去年六四集會而被控參與未經批准集結,早前認罪並遭判監4個月。她的社交平台專頁前晚發布梁的獄中信,提及她入獄第一日就被恐嚇,曾向署方申請轉調單人倉卻未獲批准。消息指,梁入獄後行為不佳,近日更疑在探訪期間將署方職員及在囚人士資料向外界洩露,署方調查後認為梁涉嫌藏有未經批准的物品,將向她採取紀律檢控行動.........

奸邪妖獸屢屢破壞法紀,可惡非常。必須嚴嚴懲辦 ...
消息指,梁入獄後行為不佳,近日更疑在探訪期間將署方職員及在囚人士資料向外界洩露,

做緊監躉婆,仍然視法律如無物 ! 其心更是陰險..

引用:
原帖由 hundredhundred 於 2021-7-12 08:20 AM 發表
加監😂😂
加一至兩個星期,有乜嘢用?

我有理由相信,呢條監躉畜生將政府人員嘅個人資料賣比敵國

希望國安局可以查下佢

ignore the rule

一於加佢老味監啦,呢啲人唔見棺材唔流馬尿

呢啲人守規守法就唔會晌入面啦

引用:
原帖由 冗員七號 於 2021-7-12 08:34 AM 發表
"行為表現並不良好,既不滿監獄衣食住行的安排"
佢當坐監是渡假, 可以揀和挑剔
煽動女子監獄風雲

引用:
原帖由 錢太多4 於 2021-7-12 08:24 AM 發表
她好細粒,點夠人打呀?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]