• 瀏覽: 52,703
  • 回覆: 305
  • 追帖: 1
+10
香港大學校方今年4月30日發聲明與學生會「割席」,因校方與學生會之間存有法律責任的「持續矛盾性」,決定停止代為收取學生會

恐怖組織學生會鳥獸散
香港大學管理層以後要完全不支援地方比班畜生曱甴暴徙開會,
重要明文如有犯法或煽動文宣和集會一律報警及開除學籍,
大學生成年人攪到掟汽油彈,做炸彈,放火燒校巴....全部都是恐怖組織成員

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210711/bkn-20210711125419924-0711_00822_001.html

整個港大管理層都要追責,果條所謂國殤之柱仲棟响度,幾時拆啊。

引用:
原帖由 百蚊富翁 於 2021-7-11 03:29 PM 發表
整個港大管理層都要追責,果條所謂國殤之柱仲棟响度,幾時拆啊。
條柱比班學牲用嚟自慰的

班人真係好柒
之前以為好威,一提國安就道歉再道歉!
柒到無朋友

聴聞佢哋d朋友背後都笑鳩佢哋

學生會無地方聚會,
可考慮向支聯會借用地方

班暴徒驚到賴屎,一D反抗都冇!

學牲會死曬狗

引用:
原帖由 isaacmadtk 於 2021-7-11 03:52 PM 發表
班人真係好柒
之前以為好威,一提國安就道歉再道歉!
柒到無朋友

聴聞佢哋d朋友背後都笑鳩佢哋
無錯,連登班曱甴都睇佢地唔起,跪完仲瀨

學校咁大權。但一直唔做也,其實學校都好大責任。。學校都繫到試探

引用:
原帖由 1000day 於 2021-7-11 03:07 PM 發表
香港大學校方今年4月30日發聲明與學生會「割席」,因校方與學生會之間存有法律責任的「持續矛盾性」,決定停止代為收取學生會

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210711/photo/bkn-20210711125419924-0711_00822_001_01b.jpg?20210711141111

:smil ...
正式收皮。。。以後乜鳩學生都無能漆用。

革走曱甴學生!!

幾時清理埋班學牲~

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-7-11 03:59 PM 發表

無錯,連登班曱甴都睇佢地唔起,跪完仲瀨
連登班九西躱在電腦後邊講乜都得啦!

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-7-11 04:03 PM 發表
學校咁大權。但一直唔做也,其實學校都好大責任。。學校都繫到試探
而家有左國安法,邊敢反抗?以前無時班九屄大學生話:「我地犯左邊條法?狗吠都犯法咩?」

垃圾學生同學生會, 執能左去吧啦
勞煩學校取消埋呢伙人學藉, 無謂浪費納稅人金錢丫

鍵盤翻頁
左右