• 瀏覽: 19,665
  • 回覆: 263
+9
引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-7-9 06:17 AM 發表

一強硬話會開除學籍,即刻9縮🤭🤭🤭
尼D咪香港政府做吾到囉,尤其是淋病,軟弱無力

引用:
原帖由 大林林 於 2021-7-9 06:32 AM 發表

見到商會話永不錄用,即刻割蓆
商會作出咁決定,今次只係導火線。幾年來嘅種種表現令人失望,今次仲不知悔改,想繼續作亂,實在無藥可救!讓人睇得透徹!

學生會以經冇乜人!

引用:
原帖由 lavender18 於 2021-7-9 06:48 AM 發表

商會作出咁決定,今次只係導火線。幾年來嘅種種表現令人失望,今次仲不知悔改,想繼續作亂,實在無藥可救!讓人睇得透徹!
今次呢班擺明對著幹,諗住有大學掩護,警方唔會出手,點知大學第一時間報警

手足係用嚟被出賣嘅,割蓆叫做有義氣啦,唔篤灰算係有良心啦,各位手足跳船求生,做個正常平民。

史上最on9. 證明黃絲個個得把口

踢出校啦

真係冇L用到極點!

無一個是無辜

全部踢出校

咩叫誤解? 以為個議案係向警察致敬而唔係向孤狼致敬嗎?

同埋呢幾個聯會對呢孤狼有咩睇法講嚟聽下? 唔通話自己係中立不評論?

現實並非可以講完做完之後,一句話撤回或者sorry囉就可以當無事。
等待國安拉人啦
咁就一世
一路好走

引用:
原帖由 green2016 於 2021-7-9 05:45 AM 發表
港大學生會評議會宣布撤回通過悼念7.1刺警疑兇的議案,及辭職並道歉。其後港大學生會文化聯會、學社聯會及體育聯會發表聲明,表示沒有參與議案的相關討論,部分代表亦沒有參與會議及投票,對於其餘與會的代表在誤解之下,未能保持政治中立,表示深感抱歉。 當中又提到,三個聯會的幹事均已辭任學生會評議員的職務,與學...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1599909_1_L_20210709054022.jpg
呢個就9屎D,無份投票唔第一時間出黎澄清?

攪大咗先話無投票?

做完衰嘢出嚟道個歉就冇事,咁要警察同國安嚟做乜嘢?

點解唔第一日發聲明劃清界線,現在班同類撤回歪理才稱沒參與討論,你老母全校都係畜牲類學生。

引用:
原帖由 tamadabi 於 2021-7-9 07:06 AM 發表

呢個就9屎D,無份投票唔第一時間出黎澄清?

攪大咗先話無投票?
可能驚俾曱甴私鳥 😀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]