• 瀏覽: 8,784
  • 回覆: 21
+6
一畢業就失業😔

附件

5B2C34A4-B2AD-41EC-8872-6ACD680CFF93.jpeg(98.53 KB)

87890335-9E2B-45C3-BBA3-30A672951FC3.png(261.67 KB)

認住呢班畜牲

https://hkusucouncil.wordpress.com/uc18-membership/

附件

hku_terrorists.jpg(42.78 KB)

記錄在人事檔案...

佢哋畢到業先算啦! 

引用:
原帖由 taitauha 於 2021-7-8 09:39 PM 發表
一畢業就失業😔
連一個所謂犯人死左都有香港人出黎獻花,相反隻傻警就毛都冇條,相當可笑

引用:
原帖由 lankusa 於 2021-7-8 10:39 PM 發表

連一個所謂犯人死左都有香港人出黎獻花,相反隻傻警就毛都冇條,相當可笑
笑吧, 繼續笑吧. 有些人認為無恥是無敵. 你喜歡向恐怖份子獻花, 喜歡侮辱受害者是你的選擇, 但因此要找數時別走數.

引用:
原帖由 keithyiuchipan 於 2021-7-8 10:45 PM 發表

笑吧, 繼續笑吧. 有些人認為無恥是無敵. 你喜歡向恐怖份子獻花, 喜歡侮辱受害者是你的選擇, 但因此要找數時別走數.
唔好你你聲咁難聽無啦啦走咩數姐9唔搭8

引用:
原帖由 lankusa 於 2021-7-8 10:39 PM 發表

拿刀襲擊警員是死不足惜的恐怖份子,那些支持恐怖主義,鼓吹暴力的畜牲敗類,必定沒有好下場

引用:
原帖由 kw_lam 於 2021-7-8 11:55 PM 發表

拿刀襲擊警員是死不足惜的恐怖份子,那些支持恐怖主義,鼓吹暴力的畜牲敗類,必定沒有好下場
襲擊就係唔岩啦, 不論佢係人定狗

引用:

獻花嘅係黃畜,唔係真香港人

引用:

你見到有人獻花咩?我淨係見到一班恐怖分子黃狗畜牲獻花之嗎。

一隻曱甴死撚咗之後通常都會有一群蟻去圍住佢㗎啦, 莫非其他人會妒忌隻曱甴

恐怖分子,恐怖份子支持者,同情恐怖份子,均視為恐怖分子,全世界得而誅之,此乃著世價值!香港呢班狗閪黃狗,獻狗花,小心要坐監 !

引用:
原帖由 taitauha 於 2021-7-8 09:39 PM 發表
一畢業就失業😔
第一張(總商會), 一睇便知流野, 總商會已否認, 勿再散佈虛假消息

引用:

你仲可笑
死Q左先會去現場獻花, 目的是悼念
慰問受傷警員是送花去醫院,.....
咁簡單既常識都冇, 仲要衝出來獻醜

聞説的趕晒班pk出校,一定要做得到架!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]