• 瀏覽: 47,257
  • 回覆: 708
+17
日本政府近期多次就兩岸局勢表態,日本副首相兼財務大臣麻生太郎周一(5日)稱,若中國大陸武力侵犯台灣,日方將依據安全保障相

倭寇以為現在的中國還是三十年代的中國

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210705/bkn-20210705231415299-0705_00992_001.html

關日本咩事?

引用:
原帖由 kcsam 於 2021-7-6 09:28 AM 發表
日本政府近期多次就兩岸局勢表態,日本副首相兼財務大臣麻生太郎周一(5日)稱,若中國大陸武力侵犯台灣,日方將依據安全保障相

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210705/photo/bkn-20210705231415299-0705_00992_001_01b.jpg?20210705232009

倭寇以為現在的中國還是三十年代的中國

新聞來源連結 ...
香討人又要跳制了

中國也等這個復仇的機會很久了,要是日本敢在台海出兵,日本就要有被抹去的打算。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 金庫 於 2021-7-6 09:30 發表
關日本咩事?
因為台島上有大量日寇後裔

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-7-6 09:30 AM 發表

香討人又要跳制了
吹水嘅嘢聽咗咪算囉,乜你真係信㗎

引用:
原帖由 Newpopcorn4 於 2021-7-6 09:32 AM 發表

係呀, 我見每次你主人一放屁你就馬上跳掣
唔好咁敏感得唔得

如果日笨仔出手,中國只需要派貨輪就可以了

引用:
原帖由 17:01 於 2021-7-6 09:32 發表
中國也等這個復仇的機會很久了,要是日本敢在台海出兵,日本就要有被抹去的打算。
是,這是最後一次中日戰爭。以後再沒日本島了!

引用:
原帖由 apmichael 於 2021-7-6 09:33 AM 發表

吹水嘅嘢聽咗咪算囉,乜你真係信㗎
上得討論區洗乜認真
呢個當然啦

引用:
原帖由 @海東青 於 2021-7-6 09:34 AM 發表

是,這是最後一次中日戰爭。以後再沒日本島了!
到時中國的目標就不再是台灣了,而是怎麼樣滅掉日本。

台灣仲係日本殖民地咩?關你叉事

引用:
原帖由 17:01 於 2021-7-6 09:36 發表

到時中國的目標就不再是台灣了,而是怎麼樣滅掉日本。
只不過按幾個按鈕而已

我信啊 AV大國話佢地會集體性交我都信

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]