• 瀏覽: 8,738
  • 回覆: 63
+6
曱甴88

引用:
原帖由 waterman0202 於 2021-7-4 09:20 PM 發表
公司可以民事訴訟 條主任 ?
問題是真係個主任有問題嗎?
訴訟人地可能比人反訴訟呢?

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-7-4 08:10 PM 發表
曱甴王又出手了!

曱甴冇去排隊爆買

維他奶在等待收檔的過程中,有緊張,有激動,有期待,也有忐忑。等待「不幸」的日子又是一番煎熬……維他奶好快將會在內地商戶「不幸」逝世

抵九死

維他奶計緊數,向上面跪,又驚得罪香港班曱甴,分分鐘班員工都會比人起底報仇,話晒唔少恐怖曱甴份子,唔跪又大陸賣少好多貨,唉,請著d曱甴員工,都係麻x煩,不過唔扺可憐

啱喇,以後唔好回 Peter L,佢冇收入就自然怨氣大收皮㗎喇!

只要中國當局唔搞事
極端民族份子啲怒火唔想平都要平

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-7-4 08:10 PM 發表
曱甴王又出手了!

12482235 12482236 12482237
曱甴王此舉更加坐其他奶係同黨

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-7-4 09:49 PM 發表
只要中國當局唔搞事
極端民族份子啲怒火唔想平都要平
你自己國家中華人民共和國搞乜事?

引用:
原帖由 simpson777 於 2021-7-4 08:53 PM 發表
內地商戶下架,是有損失的,未必可以退貨退錢,不過為咗正義,個人得失都是小事
一位四川省綿陽市好又多超市的員工發布的一張內部通知顯示:「因香港維他奶品牌慰問刺警兇手,請食品部看到消息即刻下架維他奶公司產品,並聯繫供應商退貨」。媒體聯繫該超市,員工稱早上接到店長通知,因最近的香港事件,正在清點維他奶產品,準備作下架處理。

大是大非當前,供應商一定回收..

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-7-4 09:20 PM 發表

出左都唔應該再頌,
唔炒人 即係講大話

引用:
原帖由 simpson777 於 2021-7-4 08:53 PM 發表
內地商戶下架,是有損失的,未必可以退貨退錢,不過為咗正義,個人得失都是小事
因為唔想野事上身
比人以為幫佢賣有關係

引用:
原帖由 montejo 於 2021-7-4 09:58 PM 發表

你自己國家中華人民共和國搞乜事?
國家點搞事
你個問題莫名其妙

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]