• 瀏覽: 2,100
  • 回覆: 20
每日較正回歸,唔駛一日死百六人咁爆,呢招真係work

引用:
原帖由 riggilai 於 2021-7-4 04:33 PM 發表
佛州定中國佛山呀?

佛州冧公寓增至22死 126人失蹤 - 東方日報 (on.cc)
堂堂世界第一大國喎,一定係假新聞

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/china_world/20210704/00180_023.html
如果係佛山公寓,最少有四版熱愛民主人士留名

傳閒俾尾國lo想消滅證據,所以整冧幢樓喎

咁快頭七
RIP

頭兩日我睇電視媽媽聲,班撚樣好似考古隊咁小心翼翼揭開石仔。我想,黃金一百七十二小時都吾夠死。
俾著老共,組織解放軍排住隊擔石搬運!
好嘞,拖到颱風 Elsa 殺到,停工開開心心過July 4th,跟住用推工機啦。

失蹤者, 凶多吉少, RIP......

都過左72小時好耐啦,仲有成過100人未揾返,
算你好彩,可以救返7成,都有30+人死

美國又冧樓?

引用:
原帖由 6674 於 2021-7-4 04:50 PM 發表
頭兩日我睇電視媽媽聲,班撚樣好似考古隊咁小心翼翼揭開石仔。我想,黃金一百七十二小時都吾夠死。
俾著老共,組織解放軍排住隊擔石搬運!
好嘞,拖到颱風 Elsa 殺到,停工開開心心過July 4th,跟住用推工機啦。
人都死左
急都急唔黎
拜登只准記者講國慶
無謂破壞氣氛

引用:
原帖由 behappy1997 於 2021-7-4 04:54 PM 發表
美國又冧樓?
你估大陸無啊 ?
波叔會俾個list你

@WongManTak

引用:
原帖由 vvoy 於 2021-7-4 04:56 PM 發表

你估大陸無啊 ?
波叔會俾個list你
大陸緊喺有啦,不過美國喺科技人權言論自由大國呀!乜D建築物咁差勁嘎,如果壓死幾個香港黃黑狗難民就系屠殺義士。

差不多一個星期還未清理 完,
可知美狗的效率如何,
遑論什麼建設,
拜燈up下就可以!

引用:
原帖由 behappy1997 於 2021-7-4 04:59 PM 發表

大陸緊喺有啦,不過美國喺科技人權言論自由大國呀!乜D建築物咁差勁嘎,如果壓死幾個香港黃黑狗難民就系屠殺義士。
美國窮人瞓街住帳篷,中產住木屋,平時一有天災就要撤離,預左會冧.不過估唔到價值1200萬美元的海景單位都會搞成咁.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]