• 瀏覽: 667
  • 回覆: 11
英國學童流行用果汁僞造出新型冠狀病毒肺炎(COVID-19)測試陽性結果,可以令全班都有得都放假?英國傳媒7月2日報道,青少年正在使用TikTok來學習

咁叻仔,唔怪得之確診數字日日創新高啦

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/645 ... utm_medium=referral

咋病唔返學,

係每一代小朋友嘅必備夢想。

證明英國只要求確診者隔離,根本沒有為確診者進行治療,否則班細路唔會咁大膽。

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2021-7-4 01:40 PM 發表
咋病唔返學,

係每一代小朋友嘅必備夢想。
而家唔只佢放假 全班一齊放假喎

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-7-4 02:00 PM 發表
做假一定易學過真的好多 
蘋果日報唔怪得呃到咁多儍仔課金

西人愛做假
為求達目的
年少已作謊

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-7-4 02:00 PM 發表
做假一定易學過真的好多 
當然,陰國人天生技能。。

總之就係黐撚線啦

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 4-7-2021 01:10 PM 發表
英國學童流行用果汁僞造出新型冠狀病毒肺炎(COVID-19)測試陽性結果,可以令全班都有得都放假?英國傳媒7月2日報道,青少年正在使用TikTok來學習

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210704/488288491680043008463902.jpeg/08TxhITt37iKfqUBKPhRSPOLMxKMsuL5U3yVGVN8lRk ...
原來疫情係流料,持BNO的港人快d飛過去啦

""有家長敦促 TikTok 移除相關片段。一位 TikTok 發言人曾表示,該平台刪除了新冠肺炎 相關的醫療錯誤信息、反疫苗虛假信息等造成傷害的誤導性內容。不過這些果汁實驗片段並不在下架之列。""

笑左!

""TikTok""
呢條片對中國境內的影響力, 應該近零!
英美除外!
So.....可以繼續!

引用:
原帖由 luckkong 於 2021-7-4 03:48 PM 發表
""有家長敦促 TikTok 移除相關片段。一位 TikTok 發言人曾表示,該平台刪除了新冠肺炎 相關的醫療錯誤信息、反疫苗虛假信息等造成傷害的誤導性內容。不過這些果汁實驗片段並不在下架之列。""

笑左!

""TikTok""
呢條片對中國境內的影響力, 應該近零!
英美除外!
So.....可以繼續!
...
呢啲叻仔真係好叻。

主題標籤 #新冠肺炎
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]