• 瀏覽: 5,870
  • 回覆: 49
+11
https://tw.appledaily.com/life/20210703/BSD5574MABGKBH6XM2NSLLKBZE/ 北市「虎林街及周邊市場」爆多人確診!市府明進駐永吉國小採檢3300人

民眾聲音:

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2021-7-3 05:59 PM 發表

佢當全世界既人都係蛙掛……
佢地d操作模式,一睇就知係菜蝗1450.
柯P有乜能力做普篩,無中央支持實際行動,神仙難變.
要怪一定怪罪3+11、入境不檢測.
如果香港學佢死鳩硬.

引用:
原帖由 XEO 於 2021-7-3 06:09 PM 發表

佢地d操作模式,一睇就知係菜蝗1450.
柯P有乜能力做普篩,無中央支持實際行動,神仙難變.
要怪一定怪罪3+11、入境不檢測.
如果香港學佢死鳩硬.
你看看樓上民眾的反應吧

引用:
原帖由 stubid 於 2021-7-3 06:10 PM 發表

你看看樓上民眾的反應吧
你又睇下呢段片民眾留言..
台灣人命不是命.
https://youtu.be/nSbLL5ZtDbo

引用:
原帖由 stubid 於 2021-7-3 06:09 PM 發表
https://tw.appledaily.com/life/20210703/BSD5574MABGKBH6XM2NSLLKBZE/ 北市「虎林街及周邊市場」爆多人確診!市府明進駐永吉國小採檢3300人

民眾聲音:
10個like?   人地插林昶佐既成上1,2千個like啊

大家過黎睇下,呢d就係台灣真正既民眾聲音啦
而唔係台灣蘋果10個like做民意,
台灣apple真係有夠機車,爛,三小啊,

引用:
原帖由 stubid 於 2021-7-3 06:10 PM 發表

你看看樓上民眾的反應吧
民眾聲音係10個支持, 2000幾個踩林昶佐,
多謝你,你唔講,我都唔去google
原來林昶佐既民意爛到呢個地步

引用:
原帖由 stubid 於 2021-7-3 03:49 PM 發表

無病徵又使乜做檢測?
同埋除咗北部城市,全部已經清零
無病癥係唔駛做驗測,不介意患者四周傳播病毒就好了

引用:
原帖由 stubid 於 2021-7-3 03:49 PM 發表

無病徵又使乜做檢測?
邊D 戇鳩仔無檢測都敢講清零?

等到台灣人死撚晒, 就真係清零啦.

咁既智商唔好係香討獻世

又10% 點解可以咁穩定

引用:
原帖由 stubid 於 2021-7-3 05:42 PM 發表

台灣只有反綠的城市嚴重爆發,加上新竹、桃園零星確診,其他地方已經清零
唔驗等於無.

等仆街啦.

引用:

無病徵又使乜做檢測?
無病徵又使乜做檢測???

真係人一綠腦就 .......睇少d毒果
各國既防疫缺口就無徵狀患者,成為隱形炸彈,引發社區爆發

我諗好多ching,  都當你係笑話咁睇

美國係打疫苗前, 動態死亡率 1.5-2.5%

台灣? 10-25%

樓主,解釋下啦,唔好做縮頭烏龜

引用:
原帖由 良心打白條 於 2021-7-3 04:25 PM 發表
1450好X討厭!
我地又無份投票,過嚟做文宣托咩!
係咪俾黃抽筋睇,呃佢返台灣同盜文賊加入網軍?
咁蠢走咗會返去送死?

屙屁應該有政治計算

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2021-7-3 06:36 PM 發表
美國係打疫苗前, 動態死亡率 1.5-2.5%

台灣? 10-25%

樓主,解釋下啦,唔好做縮頭烏龜
現在死亡個案係之前總確診500(含校正數字)以上時候累積落嘅數字

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]