• 瀏覽: 1,223
  • 回覆: 18
+3
加拿大卑詩省小鎮利頓(Lytton)本週較早前連續三日打破全國最高溫紀錄。利頓7月1日發生山火,約千名居民疏散。卑詩省的公共安全部長法恩沃思(Mik

絕對不科學!但係今期真係唔好同共產黨作對!連向來平靜加拿大都開始多事!

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/645233/北美熱浪-加拿大卑詩省小鎮山火燒毀九成地方-部份居民生死未卜

果道有無收印地安小童嘅兒童院

係呀,
中國真係唔好同西方作對,
唔係又放毒入嚟中國,
又害中國

人哋冚家富貴
又關中國事,你食藥未呀

拜登又強烈譴責係中國放火

艱難大d山火係道友多指使燒光d小童骸骨毀滅證據的,這些無名火往後越來越多。

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 3-7-2021 01:42 發表
加拿大卑詩省小鎮利頓(Lytton)本週較早前連續三日打破全國最高溫紀錄。利頓7月1日發生山火,約千名居民疏散。卑詩省的公共安全部長法恩沃思(Mik

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210702/487554369709936640021358.jpeg/AALHRb4Pd9uRJftBEts26N6zyF7zTyYtCDfzgwg384M?v=w1280r16_9
沒有可能會這樣的,明明美國擁有民主,是完美的究極政體,為什麼一樣會出現山火的問題?
嗚嗚嗚!我不信!我不信!

引用:
原帖由 希夷 於 2021-7-3 02:17 AM 發表
人哋冚家富貴
又關中國事,你食藥未呀
咁你又食藥未呀!睇清楚啲!我話明唔科學,今期共產黨國運強,敵人會冇運行!

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2021-7-3 03:27 AM 發表

咁你又食藥未呀!睇清楚啲!我話明唔科學,今期共產黨國運強,敵人會冇運行!

唔好同共產黨作對,
向來平靜⋯⋯
你想表達啲咩?

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2021-7-3 03:22 AM 發表

沒有可能會這樣的,明明美國擁有民主,是完美的究極政體,為什麼一樣會出現山火的問題?
嗚嗚嗚!我不信!我不信!
天然災害周圍有!就睇政府點出手!

引用:
原帖由 希夷 於 2021-7-3 03:31 AM 發表
唔好同共產黨作對,
向來平靜⋯⋯
你想表達啲咩?
"我話明唔科學,今期共產黨國運強,敵人會冇運行!"

咪錶達咗囉!你睇唔明,唔同意,唔鐘意!你咪去投訴我囉!叫人食藥係冇用嘅!

天譴

好消息,死加拿大滅國就最好

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2021-7-3 03:45 AM 發表

天然災害周圍有!就睇政府點出手!
一浪接一浪唔好比佢停

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]