• 瀏覽: 7,232
  • 回覆: 26
+4
有無搞錯!係個兇徒去刺警員在先!之後自殺!全程自己拿來!乜野叫不幸逝世!
DLLM維他奶!以後唔買!

支持警察嚴正執法!
引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-7-2 07:31 PM 發表
有無搞錯!係個兇徒去刺警員在先!之後自殺!全程自己拿來!乜野叫不幸逝世!
DLLM維他奶!以後唔買!
應該深表遺憾至係
香港痴晒線 , 經常美化犯罪者 , 美化暴力行為
如果將香港比喻為一個人 , 這個人正在生病 , 病源就是黃絲病毒 , 正在攻擊身體各器官 , 要救這個人 , 必須用重藥!

引用:
原帖由 股中晒 於 2021-7-2 08:16 PM 發表

應該深表遺憾至係
香港痴晒線 , 經常美化犯罪者 , 美化暴力行為
如果將香港比喻為一個人 , 這個人正在生病 , 病源就是黃絲病毒 , 正在攻擊身體各器官 , 要救這個人 , 必須用重藥!
係!香港病得好嚴重!仲有精神病添!居然有人去拜兇徒!DKLM好L慶!

維他奶嚮大陸幾好生意喎!
不如將上面封信嚮大陸廣傳啦!
有無有微博既ching幫手!

曱甴公司,都唔知會唔會在飲品落毒

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-7-2 08:44 PM 發表
維他奶微博已經被炸到刪除了。

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-7-2 08:44 PM 發表
放心 佢微博被人轟緊

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-7-2 08:55 PM 發表

維他奶微博已經被炸到刪除了。
抵死

間公司支持殺警員工,等睇佢幾時敗走大陸

最少應該加句譴責暴力

支持恐怖份子趕緊滾!

真係痴痴哋,嗰個係恐怖分子,死不足惜!

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-7-2 08:21 PM 發表

係!香港病得好嚴重!仲有精神病添!居然有人去拜兇徒!DKLM好L慶!
法輪功專登在7.1搞出流血事件, 沾污回歸紀念日, 精神病患者襲警後自殺, 關警方咩事?
正常應該係全城譴責兇徙 , 眾目睽睽下無固襲擊警員 , 行為令人髮指
更令人髮指的是: 居然有人喪心病狂到將兇徙形容為義士
香港必須要盡快取締法輪功 , 下令交出信徒名單, 全部送上大陸受審
取締大紀元, 新唐人 , 立場新聞 , 香港電台取消新聞部 , 清算YCTVB黑暴黃記者....

never buy again

罷飲維他奶...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]