• 瀏覽: 29,503
  • 回覆: 115
+5
引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-6-30 11:18 AM 發表

網友 ,收入方面唔使擔心 !

( 黃絲港人移民英國群組 )內有好多有錢業主 ,數千呎豪宅免租任住,兼每月有1萬英磅 ( 約10萬港紙 )生活津貼,佢哋話當請人睇屋,互惠互利 ,只要你唔太大使,一家四口生活都 不成問題 !

黃絲千祈唔好返香港 !
估唔到做曱甴咁有錢?

引用:
原帖由 劉婕 於 2021-7-1 08:45 AM 發表

估唔到做曱甴咁有錢?
網友,不要問 ,只要信 !

太子站死幾十人 ,獨眼女 ,新屋嶺警察輪姦天使 ,黃絲都相信了 !

移民英國嘅黃絲身家千萬係基本 !

黃絲千祈唔好返香港 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-7-1 09:25 AM 發表

網友,不要問 ,只要信 !

太子站死幾十人 ,獨眼女 ,新屋嶺警察輪姦天使 ,黃絲都相信了 !

移民英國嘅黃絲身家千萬係基本 !

黃絲千祈唔好返香港 !
無錢過到去都變有錢,正啊喂!

大英十六強贏德國,就像贏歐洲國家家杯一樣,值得高興
大英被俄仔炮擊、大臣偷情、巴士發現發濕濕機密文件、疫情反回一月高峰,都是假新聞,黃絲眼睛是雪亮的,移民意志堅定

引用:
原帖由 微塵一粒 於 2021-7-1 12:38 PM 發表

無錢過到去都變有錢,正啊喂!
網友 ,黃色經濟圈財力雄厚 ,你有BNO ,就係人上人喇 !

快些通知所有屬黃絲嘅親朋戚友一同移民英國  !

黃絲千祈唔好返香港 !

引用:
原帖由 ginppl 於 2021-7-1 01:20 PM 發表
大英十六強贏德國,就像贏歐洲國家家杯一樣,值得高興
大英被俄仔炮擊、大臣偷情、巴士發現發濕濕機密文件、疫情反回一月高峰,都是假新聞,黃絲眼睛是雪亮的,移民意志堅定
網友 ,一語道破 !

國家係咪富強 ,一埸波已可睇通睇透,藍媒嘅假新聞不攻自破喇 !

我朋友話佢嗰侄女係英國做售貨員,每週返五日,每日6小時 ,放紅日,月薪6千磅 ( 約6萬港紙 ),香港點比 ?

黃絲千祈唔好返香港 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-7-1 01:44 PM 發表

網友 ,一語道破 !

國家係咪富強 ,一埸波已可睇通睇透,藍媒嘅假新聞不攻自破喇 !

我朋友話佢嗰侄女係英國做售貨員,每週返五日,每日6小時 ,放紅日,月薪6千磅 ( 約6萬港紙 ),香港點比 ?

黃絲千祈唔好返香港 !
英超球員十萬鎊、三十萬鎊賓周申, 英國那裡有窮人?
假新聞!

藍絲不要正經的胡說八道!

引用:
原帖由 ginppl 於 2021-7-1 02:16 PM 發表

英超球員十萬鎊、三十萬鎊賓周申, 英國那裡有窮人?
假新聞!

藍絲不要正經的胡說八道!
網友 , 分析正確 !

香港最頂級嘅港超球員週薪1萬磅都無 , 一般球員估計週薪不足二千磅 , 比起英國 ,  相差30倍至15O倍 !
所謂球員 , 屬體力勞動 , 唔係乜嘢學霸行政總裁 , 英國工作環境 、酬勞係僱員嘅天堂 !

隨着各網友嘅良心反映英國實際生活 , 藍媒嘅假新聞已不攻自破 !

黃絲千祈唔好返香港 !

英國食又平住又平教育又好人又友善
一定要速去
一定唔好返嚟

正所謂有民主自由,游水都要去,go go go

引用:
原帖由 weisin 於 2021-7-1 04:17 PM 發表
英國食又平住又平教育又好人又友善
一定要速去
一定唔好返嚟
英國會考閑閑地幾個A, 香港考試成績唔好, 去到個個都變天才. 快樂教育好呀!

引用:
原帖由 HK癈青 於 2021-7-1 04:38 PM 發表
正所謂有民主自由,游水都要去,go go go
網友 , 梗係喇 !

我朋友話佢侄仔移民咗去英國講 , 只有一樣嘢後悔 , 就係 ( 移民得太遲 ) , 佢侄做運輸物流 , 依家買緊第3楝3000呎獨立別墅喇 !

黃絲千祈唔好返香港 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-6-29 08:29 PM 發表
近年好多黃絲持BN0 移民英國 , 令人羨慕不巳 , 紛紛報喜 , 生活無憂又自由 , 天堂嘅生活都比下去了 !

香港人持有BNO移民 英國 , 最受歡迎 , 可能英國曾管冶香港 , 對香港人信任及有感情 , 發展事業光明大道 , 估計封侯拜爵都唔難 , 年薪千萬係基本 , 可惡嘅藍絲極為無知 , 製造大量假新聞 , 偽裝移民英國港人生活艱難 , 令人齒冷 !

各位已移民英國及準備移民英國嘅 ...
香港藍絲見到黃人有得移民個心酸撚到想跳海,黃人想藍絲落入無限葡萄嘅地獄就快快移民酸撚死佢地為止

我好想去英國呀,有無方法轉國籍申請BNO架,係英國有選舉權一人一票,英國人個個親切又充滿公義,恨撚死我啦,係香港被打壓好撚辛苦呀,求命

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]