• 瀏覽: 29,507
  • 回覆: 115
+5
近年好多黃絲持BN0 移民英國 , 令人羨慕不巳 , 紛紛報喜 , 生活無憂又自由 , 天堂嘅生活都比下去了 !

香港人持有BNO移民 英國 , 最受歡迎 , 可能英國曾管冶香港 , 對香港人信任及有感情 , 發展事業光明大道 , 估計封侯拜爵都唔難 , 年薪千萬係基本 , 可惡嘅藍絲極為無知 , 製造大量假新聞 , 偽裝移民英國港人生活艱難 , 令人齒冷 !

各位已移民英國及準備移民英國嘅黃絲港人 , 千祈唔好信 , 最緊要唔好返香港 , 係英國為下一代黃絲港人開創小香港 !

老朽年老 , 未能移民 , 只能留在比地獄更地獄嘅香港生活 , 估計香港將來生活比第七世界戰亂時還苦 , 粥水都無 , 離 (易子而食 )不遠矣 !

各位已移民英國嘅黃絲 , 記住唔好返嚟香港 , 剪埋身份證 , 叫埋屬黃絲嘅九族親人 、小學同學及朋友移民去英國呀 !

假新聞只係引你哋黃絲返嚟香港 , 香港藍絲就嚟餓到人食人架喇 !

唔好中計 , 唔好回頭 , 唔好返嚟 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-6-29 08:29 PM 發表
近年好多黃絲持BN0 移民英國 , 令人羨慕不巳 , 紛紛報喜 , 生活無憂又自由 , 天堂嘅生活都比下去了 !

香港人持有BNO移民 英國 , 最受歡迎 , 可能英國曾管冶香港 , 對香港人信任及有感情 , 發展事業光明大道 , 估計封侯拜爵都唔難 , 年薪千萬係基本 , 可惡嘅藍絲極為無知 , 製造大量假新聞 , 偽裝移民英國港人生活艱難 , 令人齒冷 !

各位已移民英國及準備移民英國嘅 ...
咪係,肯努力就一定掂。

引用:
原帖由 天下唯攻2.0 於 2021-6-29 10:25 PM 發表

咪係,肯努力就一定掂。
網友,梗係喇 !

黃色經濟圈,靠得住 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-6-29 08:29 PM 發表

返來死全家

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-6-29 20:29 發表

系囉!黃絲快的移民英國啦!果度有一人一票嫁,有得選死都抵啦。

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-6-29 10:54 PM 發表

系囉!黃絲快的移民英國啦!果度有一人一票嫁,有得選死都抵啦。
網友 , 梗係唔止喇 !

我聽個朋友講 , 佢表哥單身 ,  窮鬼一名  ,  四十多歲 , 禿頭有肚腩 , 去到英國 , 十幾個鬼妹圍住 , 18至22 歲任揀 !

都係嗰句 , 黃絲千祈唔好返嚟香港 ,  永不回港方為正道 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-6-29 23:05 發表

網友 , 梗係唔止喇 !

我聽個朋友講 , 佢表哥單身 ,  窮鬼一名  ,  四十多歲 , 禿頭有肚腩 , 去到英國 , 十幾個鬼妹圍住 , 18至22 歲任揀 !

都係嗰句 , 黃絲千祈唔好返嚟香港 ,  永不回港方為正道 !
唉! 可惜我一早選擇中國籍,否則去英國溝鬼妹夠過九癮啦!

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-6-29 11:21 PM 發表

唉! 可惜我一早選擇中國籍,否則去英國溝鬼妹夠過九癮啦!
網友,太可惜喇 !

使乜溝鬼妹 ,係鬼妹溝你呀 ,屋又大幾千呎 ,左鄰右里又親切 !

我聽朋友講 ,佢哋侄仔係英國讀書個個同學爭請食飯 ,好親切架 ,話學挍欺凌岐視全部假新聞 !

已移民嘅黃絲港人,千祈唔好誤信假新聞返嚟香港呀 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-6-29 23:42 發表

網友,太可惜喇 !

使乜溝鬼妹 ,係鬼妹溝你呀 ,屋又大幾千呎 ,左鄰右里又親切 !

我聽朋友講 ,佢哋侄仔係英國讀書個個同學爭請食飯 ,好親切架 ,話學挍欺凌岐視全部假新聞 !

已移民嘅黃絲港人,千祈唔好誤信假新聞返嚟香港呀 !
唉!畀你地講到我口水都流晒,最衰當日揀咗中國籍啦!

只要揸高貴大強港BNO,一落機就有紅地氈迎接,大鑊飯一人派一間三千呎獨立屋, 單身毒撚每人一件超正金絲貓

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-6-29 11:45 PM 發表

唉!畀你地講到我口水都流晒,最衰當日揀咗中國籍啦!
網友,人藍就老襯喇 !

依家我同你都只能在比地獄更地獄嘅香港生活咋 !

已移民英國嘅黃絲千祈唔好返香港 !

引用:
原帖由 農場紅色馬 於 2021-6-30 02:33 AM 發表
只要揸高貴大強港BNO,一落機就有紅地氈迎接,大鑊飯一人派一間三千呎獨立屋, 單身毒撚每人一件超正金絲貓
網友,你應該係2020年尾去英國嗰批 ?

只要你持有BN0 ,聽聞今年6月 ,除咗大屋,另有跑車 ,每名宅男有兩件金絲貓 ,一件英國本土,一件美國 !

黃絲千祈唔好返香港 !

一早就知d仆街惡意抹黑英國,用心險惡卑劣,我有bno嘅話一早就走左了。

過去英國的hker個個都係磚業人士,點會搵唔到工。而且福利又好,住洋樓養蕃狗,有女有車,真係中左delta 都抵

引用:
原帖由 冇錢食藥 於 2021-6-30 07:00 AM 發表
一早就知d仆街惡意抹黑英國,用心險惡卑劣,我有bno嘅話一早就走左了。
網友 ,我地得個恨字咋 !

有BNO,得天下 !

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]