• 瀏覽: 29,607
  • 回覆: 115
+5
引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-9-13 08:05 PM 發表

網友,講得好 !

各位黃絲港人,別相信抹黑,你哋聽過住在天堂嘅人要擔心生活嗎 ?

拿住BN0 ,出咗糧夠錢買機票,再拿埋2000消費券嘅物資,足夠生活有餘,投奔天堂一樣嘅英國喇 ,到時你就知道所有嘅擔心都係多餘架 !

死別香港,永不回頭 ,方為正道 !
師兄,太少錢啦,英國規定要買五年保險至有得去玩架。

引用:
原帖由 天下唯攻2.0 於 2021-9-14 05:18 PM 發表

師兄,太少錢啦,英國規定要買五年保險至有得去玩架。
網友,五年保險每人約33000保險費 ,攞番強積金應該夠數卦 ?

傳聞BN0移民未必攞到強積金 ,但黃絲港人大可宣誓( 永久離開香港 ) ,揚言(死別香港),承諾移民英國後,7日內剪埋香港身份證寄回積金局,咁應該掂喇 !

別輕視黃絲港人邁向天堂國土嘅決心 !

引用:
原帖由 yaomn 於 2021-6-30 07:05 AM 發表
過去英國的hker個個都係磚業人士,點會搵唔到工。而且福利又好,住洋樓養蕃狗,有女有車,真係中左delta 都抵
你錯啦,唔使專業人士,我識得好多不學無術,目不識丁嘅過到去好多大公司一知佢地係BNO香港人,即刻高薪厚職請佢地,而家個個風生水起,住大屋,幾個金髮女友。 所以冇身家,冇學識先至要去英國,絕對好過喺香港捱窮。

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2021-9-15 01:10 AM 發表

你錯啦,唔使專業人士,我識得好多不學無術,目不識丁嘅過到去好多大公司一知佢地係BNO香港人,即刻高薪厚職請佢地,而家個個風生水起,住大屋,幾個金髮女友。 所以冇身家,冇學識先至要去英國,絕對好過喺香港捱窮。
網友 ,講得好 !

得BNO得天下矣 ! 我老友近70歲,學歷中二,香港攞綜援,靠仔女移民英國,好受歡迎 !

英國各大學請佢演講,分析吓香港時事,執紙皮、露宿生活 ,憑住一口流利廣東話,酬金極高,月入約20萬港紙 !

香港艱難嘅揾食生活點比 ?

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-9-15 10:03 AM 發表

網友 ,講得好 !

得BNO得天下矣 ! 我老友近70歲,學歷中二,香港攞綜援,靠仔女移民英國,好受歡迎 !

英國各大學請佢演講,分析吓香港時事,執紙皮、露宿生活 ,憑住一口流利廣東話,酬金極高,月入約20萬港紙 !

香港艱難嘅揾食生活點比 ?
最近又有一件前大台主持子博,竟然出帖文唱衰英國,講到仔女都未有學返,工有未揾到 ?

黃絲千祈唔好信,佢驚人爭飯碗啫 !

英國係天堂,快去勿回頭 !

引用:
原帖由 農場紅色馬 於 2021-6-30 02:33 AM 發表
只要揸高貴大強港BNO,一落機就有紅地氈迎接,大鑊飯一人派一間三千呎獨立屋, 單身毒撚每人一件超正金絲貓
手粥們未出發、先興奮、先打一次飛機為敬、射到通地都係……

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-6-30 12:03 PM 發表

係都要唱衰大陰蒂國, 吹呀, 舉報我囉.
今晚揾零零柒一槍打瓜你、夠膽唱衰bno早加咁pk?死過未

英國真係一個好地方,人傑地靈

引用:
原帖由 人若流水 於 2021-9-28 07:22 PM 發表

手粥們未出發、先興奮、先打一次飛機為敬、射到通地都係……
網友 ,  邊使打飛機為敬 ?

我朋友嗰侄仔話英國有義工組成 ( 五眼聯盟天使小組 ) ,  16至22歲金絲貓  ,  免費床務款待BNO黃絲港人 , 宅殘窮禿肥 ……男都變男神呀   !

英國係天堂 , 黃絲港人剪埋香港身份證衝去喇 ,  記得唔好返嚟呀   !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-9-28 07:47 PM 發表

我朋友嗰侄仔話英國有義工組成 ( 五眼聯盟天使小組 ) ,  16至22歲金絲貓  ,  免費床務款待BNO黃絲港人 , 宅殘窮禿肥 ……男都變男神呀   !

英國係天堂 , 黃絲港人剪埋香港身份證衝去喇 ,  記得唔好返嚟呀   !
唉……真可惜我係中國人、又冇bno喎、想搞鬼妹都冇得我搞、睇下旺角有冇金絲貓!唉真係好羨幕王人楂bno..真係高人一等!

分享下金融時報英國缺油報導下的留言.
學下英文, 「食花生」可以講 ran out of popcorn.

附件

FTC3.PNG(70.24 KB)

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-9-28 07:47 PM 發表

仲有呀,報導話摘菜都搵到六十萬,  所以手足過到去閒閒地百零萬一年冇難度。 心動不如行動,早去早享受。

舉報 !
燒佢數薄.  有人列出英國一大堆問題, 醫療、教育、出行、

BNO佬話為左下一代.

附件

FTC1.PNG(97.82 KB)

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2021-9-29 12:32 AM 發表

仲有呀,報導話摘菜都搵到六十萬,  所以手足過到去閒閒地百零萬一年冇難度。 心動不如行動,早去早享受。
網友,分析正確 !

摘菜60萬 ,揸重型貨車月薪5萬起跳,10萬重型貨車司機職位空缺,到時電召2件義工(五眼聯盟天使小組 )金絲貓 ,車斗激戰,爽到無朋友 !

黃絲港人仲諗乜嘢,移民英國永不回港係常識喇 !

引用:
原帖由 ginppl 於 2021-9-29 12:41 AM 發表
要舉報 !
燒佢數薄.  有人列出英國一大堆問題, 醫療、教育、出行、

BNO佬話為左下一代.
老共假新聞,冇可能, 義士手足發揮互助互愛精神,成立大英強港人民公社,自己動手,豐衣足食,邊會缺食物,廁紙,汽油呢? 呃鳩人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]