• 瀏覽: 3,817
  • 回覆: 49
+4
去年底潛逃英國再轉至澳洲、正被警方通緝的逃犯許智峯今天(29日)在社交平台聲稱,滙豐銀行已凍結其戶口逾半年,認為滙豐須公開交代。滙豐發言人回應傳媒查詢時表示,所有個案處理,滙豐都必須守法.......

2016年「佔中」時,有人大叫︰「I AM THE LAW !」既然匯豐聲稱依法律辦事,為何許智峯不作一樣呼叫︰「I AM THE LAW !」呢?

新聞來源連結:
https://www.dotdotnews.com/a/202106/29/AP60dadd9ae4b0c070ccc5a630.html

滙豐使鬼答覆呢條人渣咩

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-6-29 07:59 PM 發表
去年底潛逃英國再轉至澳洲、正被警方通緝的逃犯許智峯今天(29日)在社交平台聲稱,滙豐銀行已凍結其戶口逾半年,認為滙豐須公開交代。滙豐發言人回應傳媒查詢時表示,所有個案處理,滙豐都必須守法.......

2016年「佔中」時,有人大叫︰「I AM THE LAW !」既然匯豐聲稱依法律辦事,為何許智峯不作一樣呼叫︰「I AM THE LAW !」呢?

新聞來源連結 ...
其實通緝犯有咩理由仲可以處理戶口啲錢,應該一去提款都可以報警拉佢。

批法援比佢告HSBC

佢戶口有幾多錢呀,咁緊張,又話之前已經轉走晒啲錢嘅,剩返嗰啲,當跌咗囉

發窮惡

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-6-29 08:00 PM 發表
滙豐使鬼答覆呢條人渣咩
咪係
佢日日都慾求不滿咁款架啦

黑錢買晒比制幣坐晒艇,維有拿返自已私己錢屌命

呢件垃圾仲未死?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-6-29 08:00 PM 發表
滙豐使鬼答覆呢條人渣咩
係隻流浪狗嚟

引用:
原帖由 insertmen 於 2021-6-29 08:01 PM 發表

許生快啲返香港告滙豐啦
機票我出,包埋酒店隔離費用。

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2021-6-29 08:34 PM 發表
呢件垃圾仲未死?
其實佢就係怕被人遺忘,所以跳出嚟話俾大家知佢仲未死!

引用:
滙豐使鬼答覆呢條人渣咩
走佬峯其實係想號召黃黑畜暴徒,七一再燒獅子銀行呀!

係外國號召....
即係又叫人衝,自己好輕鬆呀!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]