• 瀏覽: 60,762
  • 回覆: 411
+21
引用:
原帖由 alex33hewlett 於 28-6-2021 21:11 發表
M otolola. 踢走埋 "鬚勁痕" 喇.
條撚樣走左入廁所喊

又一個傷港賤台嘅黃主持被踢走,真是

幾好,可以同聽眾講bye bye

重有 講東講西 幾個黃到仆街主持同仆街嘉賓

成個曱甴樣

簡稱撚樣

引用:
原帖由 kks668 於 2021-6-28 09:49 PM 發表
城市論壇嗰條黑暴漢奸主持呢?幾時炒?😡😡😡
姓蘇個條主持, 而家有得震無得瞓

引用:
原帖由 kw_lam 於 2021-6-28 09:33 PM 發表
解散港台,刻不容緩
你係唔係話解散港台班狗?刻不容緩呀!

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2021-6-28 09:38 PM 發表
節目改名《中國風中國Phone》可繼續
改名都唔夠,內容都要改㗎,繼續反中亂港都唔得㗎……

狙擊曱甴!

引用:
原帖由 atang 於 2021-6-28 10:10 PM 發表
重有 講東講西 幾個黃到仆街主持同仆街嘉賓
同感

明知山有虎,偏向虎山行。

解散港台容易,奪回港台甚難。

李台長這位喇沙仔意志十分堅毅,

實力十分強橫噃!

俾個大大的

引用:
原帖由 joeho173 於 2021-6-28 10:05 PM 發表
你哋啲小黃人睇清楚而加香港係邊個揸庒,美國佬只係當你哋係棋子咋,傻仔醒下啦
小黃人話可以做隻美國棋子係一生中的光榮

人地新台長做左幾個月就搞得7788,仆佢個街梁家榮做左咁多年做過乜?
國安應該拉9佢

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2021-6-28 09:07 PM 發表
資深傳媒人、《香港電台》節目《自由風自由Phone》主持區家麟今(28日)在節目中表示,剛收到港台通知,指今天將會是他「最後一晚」主持《自由風自

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201217/416234415245496320089546.jpeg/aItZBVmlBJIODHNijKUi-36deAAnTFLehc0saIXNLGg?v=w1280r16_9
區生,咁多嘢講,快d買機票啦,再唔走驚你遲d要搬入高尚住宅區Stanley住哈哈

好快可以回復正常香港了🇭🇰

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]