• 瀏覽: 15,688
  • 回覆: 229
  • 追帖: 1
+5
4英國留學生抵港後確診,英國最近1周每10萬人有100宗確診個案,比率甚至高過印度每10萬人29宗水平,亦高過菲律賓、巴

看來英國爆得勁
Britain go go go

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210624/bkn-20210624114156661-0624_00822_001.html

人地有身份證,又接受隔離,可以唔俾香港人返嚟咩?

英國飛香港係咪放鬆限制

塵 笑 恥  

都無黑醫罷工要封英國關,政府點敢亂黎

呢條廢柴一次又一次咁失策,香港真係多得佢唔少

政府內鬼禍港死心不息..

打完疫苗+貯備糧水自保吧 !

引用:
原帖由 charlir2005 於 2021-6-24 06:25 PM 發表

冇話唔俾返黎 (其實我個人真係唔想佢地返黎播毒囉),但英國等地明明大爆中,冇理由縮短隔離7日,應該增加強制隔離至少21日,最好28日

下下俾班人出出入入,對安份守紀努力防疫既香港人公平咩?

至少,唔好放寬入境限制。

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-6-24 06:32 PM 發表
至少,唔好放寬入境限制。

引用:
原帖由 薩爾拉丁 於 2021-6-24 06:31 PM 發表

冇話唔俾返黎 (其實我個人真係唔想佢地返黎播毒囉),但英國等地明明大爆中,冇理由縮短隔離7日,應該增加強制隔離至少21日,最好28日

下下俾班人出出入入,對安份守紀努力防疫既香港人公平咩?
我都十分唔想俾佢地返嚟,打完兩針及驗到抗體先至係7日,如果唔俾班學生返嚟,家長實嘈到拆天

引用:
原帖由 charlir2005 於 2021-6-24 06:25 PM 發表

so what!
look at australian govmt
一個「極人欺生小我」strategy

引用:
原帖由 christ201430 於 2021-6-24 06:17 PM 發表
4英國留學生抵港後確診,英國最近1周每10萬人有100宗確診個案,比率甚至高過印度每10萬人29宗水平,亦高過菲律賓、巴

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210624/photo/bkn-20210624114156661-0624_00822_001_01b.jpg?20210624174735

看來英國爆得勁
Britain go go go

新聞 ...
菲印就停飛,搞到欠幾千外傭

仲諗?對內地就九秒九行動,對外特別西方國家就左諗右諗,又用七百萬人生活去成就外國萬隻曱甴黃人

立即關閉機場,禁止所有航班升降防止播毒

主題標籤 #陳肇始
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]