• 瀏覽: 27,570
  • 回覆: 392
  • 追帖: 1
+7
林鄭根本唔想同大陸通關

引用:
原帖由 ray99hk 於 2021-6-23 01:02 PM 發表

英國封城,香港開城
條林病無腦的!

暑假到了,高官權貴富二代要回港啦! 回港啦! 回港啦!芝麻開門呀! 窮鬼咪咁多聲氣,否則大刑侍候!!!

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-6-23 11:34 發表

港大感染及傳染病中心總監何栢良表示,英國確診新型肺炎的個案有上升趨勢,本港沒有理由縮短由英國返港、已接種疫苗人士的酒店檢疫日數至7日,又認為應該將英國由現時的B組高風險指明地區,提升至A2甚高風險指明地區。

何栢良在一個電台節目說,根據英國數據,5月共有7萬6千宗確診個案、但在6月首20日就有15萬宗確診,其中99%帶有Delta變種病毒,及集中年輕人受感染,他認為由英國回港的留學生屬 ...
絕對支持!

必須實施內地澳門級嚴格防疫,方能通關!

狗官真係冇腦的,沒事搵事搞縮短佢

哇,香港防疫措施又超越澳門同大陸,真唔知班官點考慮

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2021-6-23 11:47 AM 發表
英國爆得咁勁,點解要放鬆英國入境呢?
因為有好多羔官親屬在英國要回港。

第一次支持姓何既專家講嘢

何醫屍,我第一次咁撐你喎

咩時勢呀,反而開放海外,又邊能個膠官啲仔女要返嚟放暑假呀
呢個正苦,冇得救

我要返大陸去澳門呀,DLLM

利申,已打兩針4仔好耐

因為香港班高官
全部英犬
d家人要返香港

死曱甴屎識L咩

引用:
原帖由 kleeeenex 於 2021-6-23 12:16 PM 發表

仲講清零,班專家只從醫學角度出發,真係無得救。等英美等西方國家清零先開關?人類清零病毒都未消失啦 ⋯⋯ 西方世界永遠都唔會清零
咁你地唔打針 又想通關放寬 係咪諗大左

英國回來檢疫7日,除時又有變種病毒出現,都係唔好7日,要14日或21日了

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2021-6-23 11:47 AM 發表
英國爆得咁勁,點解要放鬆英國入境呢?
可能放便高官子女返港渡假

英國要隔離28日 先啱

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]