• 瀏覽: 54,568
  • 回覆: 609
  • 追帖: 1
+34
引用:
原帖由 大師係我 於 2021-6-25 10:28 AM 發表

唔懂理解中文就走去再學啦!
由頭到尾睇多次,於此標題內與我 post 有關連的, 再慢慢只細品嘗多幾次,或許你會認識多一點中文的。
9個post比人屏蔽左兩個仲好意思叫人追post🤭

Y屍移民吧,你地已窮途末路。

引用:
原帖由 0qazwsxedc0 於 2021-6-25 01:14 PM 發表

9個post比人屏蔽左兩個仲好意思叫人追post🤭
屏蔽代表乜?代表對輿錯?閣下真的是太天真、太可愛了!

乜你第一日到香討咩?可憐又可悲!

你up得出9個 post, 等於你有聽教從頭睇起,説給大家聽從中是否巳領略到對中文既理解多一些了。

銀行律師:裁決顯示法官捨棄基本法律原則!
控方律師:裁決顯示法官遵從「基本法」原則!

出篇咁既聲明, 條友係咪搏法官當佢精神病.

引用:
原帖由 大師係我 於 2021-6-25 05:50 PM 發表

屏蔽代表乜?代表對輿錯?閣下真的是太天真、太可愛了!

乜你第一日到香討咩?可憐又可悲!

你up得出9個 post, 等於你有聽教從頭睇起,説給大家聽從中是否巳領略到對中文既理解多一些了。
屏蔽咪代表睇唔到🤭叫人追post🤭
睇你係度留幾多次言洗乜由頭睇起姐🤭
撳個只看該作者咪睇到哂🤭
你係咪第一次黎discuss🤭

刑滿驅逐出境

引用:
原帖由 0qazwsxedc0 於 2021-6-25 08:37 PM 發表

屏蔽咪代表睇唔到🤭叫人追post🤭
睇你係度留幾多次言洗乜由頭睇起姐🤭
撳個只看該作者咪睇到哂🤭
你係咪第一次黎discuss🤭
「撳個只看該作者」就唔等於從頭睇起我的 post?你up 乜柒呀?睇清楚我DPost , 再請教中文老師,理解後再上黎啦。

引用:
原帖由 大師係我 於 2021-6-26 04:08 PM 發表

「撳個只看該作者」就唔等於從頭睇起我的 post?你up 乜柒呀?睇清楚我DPost , 再請教中文老師,理解後再上黎啦。
其實真係唔洗拉上去睇🤭
依家11個了🤭

附件

Screenshot_20210626-182617_Chrome.jpg(130.44 KB)

下次d賊搶野, 比路人擒住, 大叫"警察做野"
咁就甩身?!  點知係賊定警察, 又無出示警員証..

以後使鬼警民合作, 見義勇為!?  捉正臥底(以為做非法野)又反過來告市民
好亂呀..

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]