• 瀏覽: 41,121
  • 回覆: 396
+8
前年12月銅鑼灣港鐵站一名休班警員疑目睹有人跳閘,於是上前追截,期間與美籍銀行律師糾纏,被控一項襲警及一項普通襲擊交替控罪。裁判官林希維拒絕...

道長走左, d判決真係正常晒, 冇放生d鬼
自衛襲警..........律師9up得多痴能左

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2106004/即時-港聞-美籍銀行律師聲稱自衛襲警-官拒接納裁定罪成

抵死

香港人嘅事,你係美國佬就咪咁多事啦!扺死!

抵死

引用:
原帖由 老納 於 2021-6-22 04:23 PM 發表
香港人嘅事,你係美國佬就咪咁多事啦!扺死!
香港搞成咁咪美國佬搞事囉

毆打警員令曱甴逃走, 必須重判!

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-6-22 04:25 PM 發表

香港搞成咁咪美國佬搞事囉
我知,所以咪話佢扺死囉!國安應該要再調查下佢,佢可能係美國人放喺香港嘅間諜!

最多咪坐半個月,分分鐘援刑罰錢都似!
呢個老美特工,應該趕佢返老美!

抵L死!白皮豬大L晒牙😆😆😆

信佢果個都白痴啦

銀行律師?
之前唔係只做銀行既咩?
原來係律師?美籍既做香港既銀行律師?法律都唔一樣,咩料呀?又係間諜

襲警就襲警啦,乜Q自衛襲警,on 9,好彩今次無黃官開路。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-6-22 04:20 PM 發表
前年12月銅鑼灣港鐵站一名休班警員疑目睹有人跳閘,於是上前追截,期間與美籍銀行律師糾纏,被控一項襲警及一項普通襲擊交替控罪。裁判官林希維拒絕...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210622/_2021062215411775588.jpg

道長走左, d判決真係正常晒, 冇放生d鬼
自衛襲警....... ...
可能是CIA

人地捉賊, 你自咩衛? 襲警同阻差辦工就有你份
仲話係律師???

引用:
原帖由 惡魔9394 於 2021-6-22 04:34 PM 發表
人地捉賊, 你自咩衛? 襲警同阻差辦工就有你份
仲話係律師???
x 2
都唔能係捉佢............自咩9衛

主題標籤 #港鐵
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]