• 瀏覽: 23,769
  • 回覆: 202
+3
又要扮型又要怕死!
吔屎啦你

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-6-22 01:53 PM 發表

唔踎返10年唔收貨.
幾年都on9啦

li啲真係,又要威又要載頭盔

好似好西叻噉。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-6-22 14:18 發表

幾年都on9啦
啲曱甴係鍾意咁on9㗎.

入就入硬架喇,有哂片,插住支旗撞向警察
你無支旗都仲有吹水認白痴既餘地

睇吓d狀狗點樣吹囉

我覺得十年就未必既,七年八年左右囉我估

明犯法都可以唔服,仲覺得係有理。不知所謂。咁即係咩人都可以犯法無法律。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-6-22 02:09 PM 發表
型..............一剎那
一剎那光輝唔代表永恆

咁佢都可以名留青史既
第一個比國安法入罪既on9仔

涼瓜傑出來講句嘢啦喂

引用:
原帖由 andonlyu 於 2021-6-22 01:59 PM 發表
正一on9仔...
呢d收咗錢去試法架……睇下佢d大狀正常人有咁多錢嗎……以佢做試口以後就知點玩

引用:
原帖由 sylm01 於 2021-6-22 01:46 PM 發表
首宗涉嫌違反《港區國安法》的案件,涉案23歲男被告唐英傑被控煽動他人分裂國家罪、恐怖活動罪、以及危險駕駛致身體受嚴重傷害等罪,該案已定於明日(23日)在高等法院原訟庭開審。而唐英傑之前就本案申請司法覆核,要求撤銷律政司司長指示此案不設陪審團、改由3名國安法指定法官審理的決定,有關上訴今早(22日)遭上訴庭駁回,即案件明日將維持不設陪審團的安排。

本案上訴人是唐英傑,答辯人是律政司司長。上訴人一方 ...
起碼5年掛

引用:
原帖由 sylm01 於 2021-6-22 01:46 PM 發表
首宗涉嫌違反《港區國安法》的案件,涉案23歲男被告唐英傑被控煽動他人分裂國家罪、恐怖活動罪、以及危險駕駛致身體受嚴重傷害等罪,該案已定於明日(23日)在高等法院原訟庭開審。而唐英傑之前就本案申請司法覆核,要求撤銷律政司司長指示此案不設陪審團、改由3名國安法指定法官審理的決定,有關上訴今早(22日)遭上訴庭駁回,即案件明日將維持不設陪審團的安排。

十年是可以接受年期!

10碌啦,話晒劈頭第一單,要拎個好兆頭

引用:

攪一攪應該再加監先啱

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]