• 瀏覽: 4,756
  • 回覆: 108
+3
中共實施一國兩制下的香港,暴徒尚且可以咁放肆。相反連登暴徒橫行下的香港,香港人連發聲表達不同意見都唔得。佢地所講民主自由,大家心照啦,黃衛兵。
佢話選擇性執行國安法我又同意喎 ,有乜理由大紀元到而家都仲可以喺度?

下次周埋 01
就不算選擇性執法了 

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-6-22 10:23 AM 發表
香港《蘋果日報》資金遭凍結面臨停刊。美國國務院6月21日表示高度關注香港政府選擇性執行《港區國安法》,形容執法方式「駭人聽聞」(appalling)..

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210622/483935237831659520532869.jpeg/h1ftOJ7HjsjadLyAgaN9lomQmmmbkMHLfdyQeH3ckHg?v=w1280r16_9
講得冇錯,只打毒菓係唔夠,跟住打邊間?

選擇性執法是還是誰被放生?

美國多年心血無了以後點插針禍港

引用:
原帖由 vvoy 於 2021-6-22 10:28 AM 發表
下次周埋 01
就不算選擇性執法了 
仲有立場

選擇性執法 家家有求

為何要凍結蘋果日報戶口 封鎖咁多銀行存款 搞到咁多人硬食停工

(過多三日沒得睇動新聞) 銀主盤放售蘋果總部 個心好忐忑不安 矛盾 見不到蘋果日報

美國則從來無選擇性執法乎 

選擇性?點解唔解封侵侵個社交帳號呢

引用:
原帖由 輪皇 於 2021-6-22 10:29 AM 發表

講得冇錯,只打毒菓係唔夠,跟住打邊間?
Youtube上收貨款D叛國賊和魔教法輪功!

你老美可以出糧俾毒果繼續營運架,咁咪唔使執囉,你都俾慣架啦!

搞到你個分支, 美國梗係要嘈下啦

😡

美國佬傻屄左。國安法當然係選擇性執法啦!
又唔係唔睇燈過馬路。點會人人都有機會捉到?

引用:
原帖由 vanga 於 2021-6-22 10:48 AM 發表
美國則從來無選擇性執法乎 
美國搞唔死華為中興抖音

但中國一搞就死毒果

美國條氣氣當然唔順

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]