• 瀏覽: 17,568
  • 回覆: 225
+32
美指中國若對病毒溯源不合作將受國際社會孤立美國國家安全顧問沙利文說,如果中國不合作進一步調查新冠病毒源頭將面對國際社會孤立

美國講咗有大把證據新冠病毒係由中國實驗室洩出成年咁耐。拜登又下死線要CIA喺6月內搵出證據。

證據呢?

新聞來源連結:
https://www.881903.com/news/international/2396878/美指中國若對病毒溯源不合作將受國際社會孤立

中國咁都年黎都係被孤立. 

美國幾時比世衛入去調查

大言不慚,照下自己個死人樣先啦

美國一樣開放被調查?!

不如直接講
冇老尾需要嘅結果將受孤立

尾國文化係冇賊咸捉賊這東西

所以大6都唔好以中國文化處理尾國 巔倒黑白 手法

美國應該要俾人查吓先.

引用:
原帖由 ntworks 於 2021-6-21 08:44 AM 發表
美指中國若對病毒溯源不合作將受國際社會孤立美國國家安全顧問沙利文說,如果中國不合作進一步調查新冠病毒源頭將面對國際社會孤立

https://stream.881903.com/public/514cc40f0f2f2f94646507d07d56e6fc/2021/05/f188ec62780035a80705a0d4fe95c42a.jpg

美國講咗有大把證據新冠病毒係由中國實驗室洩出成年咁 ...
尾國用既係英文,唔係中文,所以尾國文化係冇道德這東西

都話咗中國的發言人太含蓄婉轉,外國會扮聽唔明的

對應外國這時應放棄高雅,直接要求美國開放美國200多間實驗室啦!

中國人應清醒,美國玩緊直接擊倒,中國仲玩乜深層含意,要人意會這些嘥時間嘢?

引用:
原帖由 ntworks 於 21-6-2021 08:44 發表

https://stream.881903.com/public/514cc40f0f2f2f94646507d07d56e6fc/2021/05/f188ec62780035a80705a0d4fe95c42a.jpg

美國講咗有大把證據新冠病毒係由中國實驗室洩出成年咁 ...
講緊老尾自己

附件

FB_IMG_1587698607797.jpg(62.01 KB)

如果我是中國代言一

我會先來18個字粗口小膠美國玩乜膠抹黑

如美國在月底前仲唔俾世衛入美檢測境內包括德特里克堡實驗室,及檢驗白肺病死者

中國應號召全球去美元化

根本早已破面,中國仲同美國吞吞吐吐把q咩

中國應睇下求婚大作戰那精靈所言

‘’直接提出要求,否則就幫唔到你‘’

所以中國直接媽q美國,及直接講出查美國要求!否則其他國都唔知怎附和你

WHO已經進入中國完成調查
所謂不合作 只係因為調查結果唔合美國心意而已
連新疆種族滅絕既大話都講得出
美國有乜野做唔出
孤立? 而家好似係美國被世界孤立緊

引用:
原帖由 2013gundam 於 2021-6-21 09:06 AM 發表
WHO已經進入中國完成調查
所謂不合作 只係因為調查結果唔合美國心意而已
連新疆種族滅絕既大話都講得出
美國有乜野做唔出
孤立? 而家好似係美國被世界孤立緊
係,但中國冇學你咁媽美國!

唔明中國做乜唔聚集他國,俾壓力美國開放被世衛調查吧

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]