• 瀏覽: 64,969
  • 回覆: 365
  • 追帖: 2
+43
引用:
原帖由 eos888 於 2021-6-21 04:48 AM 發表
前年在反修例示威中受傷的「爆眼少女」,《東方日報》早前獨家揭露她並沒有爆眼,且於去年已離港赴台灣,警務處副處長(行動)蕭

表示未來會繼續研究落實其他建議。
談及「爆眼少女」事件,蕭認為當時被他人所利用繼而針對警察的市民,相信亦會有很大感受,稱事件「只有女主角是不夠,還有配角、劇本、和很多背後的角色和國際網絡」,形容事件發生後社交媒體的訊息傳播很快,本地及海外媒體迅速轉載,在短時 ...
香港之前攪到咁,盧偉聰呢個仆街真係要負好大責任,根本本身已經有法律,佢唔肯落柯打拉人攪到失晒控,廢人一名

一條假新聞法,垃圾報紙就不能亂作故事啦!

引用:
原帖由 eos888 於 2021-6-21 04:48 AM 發表
前年在反修例示威中受傷的「爆眼少女」,《東方日報》早前獨家揭露她並沒有爆眼,且於去年已離港赴台灣,警務處副處長(行動)蕭

談及「爆眼少女」事件,蕭認為當時被他人所利用繼而針對警察的市民,相信亦會有很大感受,稱事件「只有女主角是不夠,還有配角、劇本、和很多背後的角色和國際網絡」,形容事件發生後社交媒體的訊息傳播很快,本地及海外媒體迅速轉載,在短時間內已有人發起圍 ...
點解會比呢個賤女人潛逃既

一個資訊發達嘅文明社會無理由容許假新聞,立假新聞法,刻不容緩

黃畜明知假啦

引用:
原帖由 belebala1234 於 2021-6-21 05:15 AM 發表

依家睇返之前影遮眼相D傻狗都想笑
要幾白痴有幾白痴,嘩~~果陣時D醫護幾大陣杖成排成排咁向住鏡頭單晒眼
唔知依家仲有幾多人係社交媒體仲有保留呢D相呢
袁大教授都有走出嚟支持過

引用:
原帖由 belebala1234 於 2021-6-21 05:15 AM 發表

依家睇返之前影遮眼相D傻狗都想笑
要幾白痴有幾白痴,嘩~~果陣時D醫護幾大陣杖成排成排咁向住鏡頭單晒眼
唔知依家仲有幾多人係社交媒體仲有保留呢D相呢
Agree x 2
QE 班死傻HI黑仆街、
仲有QE專科罷工班賤種,
真係有報應.....

果陣醫護封鎖晒消息, 完全唔比人知傷到點

見到黃屍曱甴變晒loser同condom,真舒心

總之香港就係比班曱甴攪死咗啦

引用:
原帖由 宇宙可愛的採購 於 2021-6-21 05:57 AM 發表
此事背後劇本就醫管局及黑醫護爲破壞香港衝來推波助瀾,一定要清算醫管局及黑醫護。
x2
agree no more

引用:

談及「爆眼少女」事件,蕭認為當時被他人所利用繼而針對警察的市民,相信亦會有很大感受,稱事件「只有女主角是不夠,還有配角、劇本、和很多背後的角色和國際網絡」,形容事件發生後社交媒體的訊息傳播很快,本地及海外媒體迅速轉載,在短時間內已有人發起圍 ...
呢啲套路係茉莉花,乜乜之春,利比亞……全部用過,只係個啲係中真槍死屈軍警

引用:
原帖由 達維 於 2021-6-21 05:37 AM 發表

因為自己傻了,只能閉嘴不提,要經常提,提醒自己以後咪咁儍
因為自己做過禁76所以想過時

司法67都阻醫療報告
黃9將自身際遇發洩去社會
本身係基佬人生失敗者失婚幾次比比皆是

引用:

談及「爆眼少女」事件,蕭認為當時被他人所利用繼而針對警察的市民,相信亦會有很大感受,稱事件「只有女主角是不夠,還有配角、劇本、和很多背後的角色和國際網絡」,形容事件發生後社交媒體的訊息傳播很快,本地及海外媒體迅速轉載,在短時 ...
機乎零角度插穿(唔係打爆)護目鏡。明係有系統做謠谷黑暴。
成件事單眼佬睇女婿,一眼睇晒。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]