• 瀏覽: 64,822
  • 回覆: 365
  • 追帖: 2
+43
引用:
原帖由 belebala1234 於 2021-6-21 05:15 AM 發表

依家睇返之前影遮眼相D傻狗都想笑
要幾白痴有幾白痴,嘩~~果陣時D醫護幾大陣杖成排成排咁向住鏡頭單晒眼
唔知依家仲有幾多人係社交媒體仲有保留呢D相呢
證明黑醫最賤
早知老屈仍要盡全力扮單眼小丑呃市民
佢地真係超級禍港曱甴

引用:
原帖由 belebala1234 於 2021-6-21 05:15 AM 發表

依家睇返之前影遮眼相D傻狗都想笑
要幾白痴有幾白痴,嘩~~果陣時D醫護幾大陣杖成排成排咁向住鏡頭單晒眼
唔知依家仲有幾多人係社交媒體仲有保留呢D相呢
仲仔5留,柒左梗係即刻 delete 佢

引用:
原帖由 Silver-Lion 於 2021-6-21 06:12 AM 發表

證明黑醫最賤
早知老屈仍要盡全力扮單眼小丑呃市民
佢地真係超級禍港曱甴
其實黑護吾係賤,係死蠢,
佢地都係比人玩果批

引用:
原帖由 隨心,隨緣。 於 2021-6-21 05:17 AM 發表
謝謝樓主分享,以經過時,不想說🤐🤐🤐🤐
你老豆都過時啦,快啲換個

引用:
原帖由 eos888 於 2021-6-21 04:48 AM 發表
前年在反修例示威中受傷的「爆眼少女」,《東方日報》早前獨家揭露她並沒有爆眼,且於去年已離港赴台灣,警務處副處長(行動)蕭

表示未來會繼續研究落實其他建議。
談及「爆眼少女」事件,蕭認為當時被他人所利用繼而針對警察的市民,相信亦會有很大感受,稱事件「只有女主角是不夠,還有配角、劇本、和很多背後的角色和國際網絡」,形容事件發生後社交媒體的訊息傳播很快,本地及海外媒體迅速轉載,在短時間內已有人發起圍 ...
去年警方真係做得不足,而家大規模拉黃黑歸案,市民條氣順哂!

從這個事件,並不是普通人策劃,整個故事有人在背後報局,不惜出動潛在政府機構內黃絲浦頭協助,像拍攝一樣,做假新聞出動臨時演員,黑醫護做配角,破壞機會煽大量無知青年參加,機場內黑暴職員及仆街議會齊齊上演大合奏,根本就是美帝拍攝美麗風景線來唱哀香港,係時候迷路羔羊應領悟事實!

期待國安局警察繼續揭開「幕後大台」真面目。

蘋果假新聞製作公司 做監製

引用:
原帖由 eos888 於 2021-6-21 04:48 AM 發表
前年在反修例示威中受傷的「爆眼少女」,《東方日報》早前獨家揭露她並沒有爆眼,且於去年已離港赴台灣,警務處副處長(行動)蕭

表示未來會繼續研究落實其他建議。
談及「爆眼少女」事件,蕭認為當時被他人所利用繼而針對警察的市民,相信亦會有很大感受,稱事件「只有女主角是不夠,還有配角、劇本、和很多背後的角色和國際網絡」,形容事件發生後社交媒體的訊息傳播很快,本地及海外媒體迅速轉載,在短時間內已有人發起圍 ...
搞掂埋哩班單眼狗

還有蘋果分支 有立場新聞

支持國安法,嚴懲死甲甴

人無知者無敵

引用:
原帖由 隨心,隨緣。 於 2021-6-21 05:17 AM 發表
有些事過時~不要提;
有些事過時~不要提,但不要忘記;
有些事過時~時時刻刻提住自己。

引用:
怎會過時?

警方仍然在追查中!

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2021-6-21 06:07 AM 發表

要將呢件事查個水落石出,凡是有份涉及此案的人都要繩之以法。
X2

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]