• 瀏覽: 74,347
  • 回覆: 449
  • 追帖: 2
+8
揸BNO去英國嘅窮閪曱甴,根本就係好撚折墮!

假新聞!
英國有民主自由,係天堂!
明顯係有人唔想分薄個餅!
黃人快啲移民過去!
記得去咗就唔好返嚟!

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-6-21 02:52 AM 發表
只要能夠呼吸民主自由的空氣 , D 芝麻綠豆的事 算得咩啊。

可年在亂世的我, 天天活在中共的魔爪下, 生不如死。

佢地用釘書機釘我, 用皮鞭鞭我, 最痛恨的是, 係我身上寫上永不磨滅的傷痛 : 我愛菜風華
菜風華有咩問題🤔🤔

投奔自由,就算餓死病死都唔好返嚟做共奴

呢班高質港人去英國做得難民就要將就一下啦,享受聞煮豉油係要付出代價㗎啦

有民主自由空氣,餓死都抵啦🤣

在香港生活什麼時候容易過?

19才子在肛門頂節目曾經講過,佢話英國人放個屁都係香嘅,難得有機會聞到,係一種福份,所以移民到英國要好好珍惜,無論點艱難都好,千萬不要回流返港。

引用:
原帖由 upcupcupc 於 2021-6-21 03:04 AM 發表
希望香港政府有機制唔好比呢班人繼續有香港褔利同埋唔可以返轉頭
將提前攞返MPF嘅人取消身份證上三粒星

繼續捱唔好死返黎

引用:
原帖由 828man 於 2021-6-21 02:33 AM 發表
新一波移民潮下,部分香港人選擇移居英國。英國《泰晤士報》早前報道,有香港人移民英國後,坦言生活出現困難,埋怨英方政府沒有...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210621/photo/bkn-20210621000046261-0621_00992_001_01b.jpg?20210621021217

在離開香港去英國時。應想到本身面對不同文 ...
一早估到架啦,黃粉黑暴智障無辦法架喎

引用:
原帖由 828man 於 2021-6-21 02:33 AM 發表
新一波移民潮下,部分香港人選擇移居英國。英國《泰晤士報》早前報道,有香港人移民英國後,坦言生活出現困難,埋怨英方政府沒有...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210621/photo/bkn-20210621000046261-0621_00992_001_01b.jpg?20210621021217

嚟搵食嘆艱難,受撫養讚空氣好

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-6-21 03:15 AM 發表

除左 種族歧視 , 搵工難, 天氣差, 治安差, 大英無咩唔好。

我地是不會回香港的, 我地是有骨氣的。
啱,BN奴鐵骨錚錚,寧死響響自由地都唔會返嚟奶共

香港刁民真係好難服侍!

引用:

蘋果唔報,黃絲唔信。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]