• 瀏覽: 2,944
  • 回覆: 59
+8
繼美國前總統奧巴馬上月痛失愛犬博(Bo)後,現任總統拜登上周六(19日)亦宣布,其德國牧羊犬錢普(Champ)離世,並稱

拜拜連隻旺旺都補唔住走先
看來拜拜都時日快來
賀姨姨好快做首任女總統

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210620/bkn-20210620000003636-0620_00992_001.html

代表美國國運也是如此!!!

愛犬探路先啫

英文出曬名啦。第一時間去登登度留言,又話心痛又話盛。比台灣人屌死。台灣死咁多人佢都無咁快手話心痛。真系台人不如狗命

引用:
原帖由 1000day 於 2021-6-20 04:19 PM 發表
繼美國前總統奧巴馬上月痛失愛犬博(Bo)後,現任總統拜登上周六(19日)亦宣布,其德國牧羊犬錢普(Champ)離世,並稱

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210620/photo/bkn-20210620000003636-0620_00992_001_01b.jpg?20210620074520

拜拜連隻旺旺都補 ...
呢隻狗狗就係搞到拜山未做總統先跛腳?

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-6-20 04:45 PM 發表
英文出曬名啦。第一時間去登登度留言,又話心痛又話盛。比台灣人屌死。台灣死咁多人佢都無咁快手話心痛。真系台人不如狗命
英文地位都不如狗又何況萊島蟻民?

今次唔會認錯佢係 President Trump 啩?

引用:
原帖由 都沒有 於 2021-6-20 05:00 PM 發表
今次唔會認錯佢係 President Trump 啩?
可能認錯佢係日本首相姦2偉

仲有蔡英文呢隻狗

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-6-20 04:25 PM 發表
代表美國國運也是如此!!!
好快主人跟著走

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-6-20 04:45 PM 發表
菜婆收咁多軍火回俑唔多謝主人點得呀

美國人條命都係唔夠隻狗

佢幾時會同隻畜牲一齊點

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-6-20 05:28 PM 發表
豬婆賴鞋底賴到"雪雪"聲

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]