• 瀏覽: 29,685
  • 回覆: 120
+3
美國想搵日本笨實

老美已經出奴才價,魚生狗仲話貴!狗即是狗

日本仔係戰敗國 美國佬有駐軍 今日已非當年大日本帝國

任人魚肉

人出隻過期死雞,你出豉油。想點死自己咩?

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-6-20 11:50 AM 發表
中日關係緊張之際,日本航空自衞隊擬改裝F15戰機,以掛載美國製造、射程900公里的遠程反艦導彈(LRASM),加強西南諸島防衞。共同社上周六(19日)報道,由於改裝戰機費用高出預期3倍,日本考慮放棄採購LRASM,可能削弱針對中國海軍軍艦的反介入區域拒止能力。

日本航空自衞隊有200架F15, 原定改裝70架F15。美國報價每架F15改裝費用為45億日圓(約3.17億港元),較預期每架35億 ...
如果唔係飽和導彈攻擊要打穿近防砲火力網有啲難度喎

提示: 違規內容已被屏蔽
美帝冇錢可以印,日狗唔得,自尋死路

美國專坑隊友盟友,日本跟咗大佬咁多年應該要習慣

引用:
原帖由 屙唔出屎 於 2021-6-20 01:21 PM 發表
F15???

台灣都F16啦,日本啲軍力仲衰過台灣
說好的心神號呢?

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-6-20 11:50 AM 發表
中日關係緊張之際,日本航空自衞隊擬改裝F15戰機,以掛載美國製造、射程900公里的遠程反艦導彈(LRASM),加強西南諸島防衞。共同社上周六(19日)報道,由於改裝戰機費用高出預期3倍,日本考慮放棄採購LRASM,可能削弱針對中國海軍軍艦的反介入區域拒止能力。

日本航空自衞隊有200架F15, 原定改裝70架F15。美國報價每架F15改裝費用為45億日圓(約3.17億港元),較預期每架35億 ...
的確幾窮,香港起條橋都唔止呢個價 XP

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2021-6-20 12:12 PM 發表
買過新的平過改裝。
點會? 美國話, 買新既都係一樣價

引用:
原帖由 cll4793 於 2021-6-20 11:58 AM 發表
呢個係奴才價,唔貴架啦,佢老美offer俾低等動物🐸嘅價格仲要高多3倍。😂😂😂😂😂
邊個係低等動物

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]