• 瀏覽: 63,568
  • 回覆: 390
+21
香港有種精神叫憨鳩。。。

「屈臣氏蒸餾水」本月初推出「#香港真係好靚」系列的蒸餾水,招紙上寫有「有種精神叫堅持」、「不管散聚根在這裡」等字句,背景圖是維港煙花、獅子

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/640 ... utm_medium=referral

安德鲁·杰克逊将军后来当上了美国总统,他在第二次英美战争期间就宣布:“有必要灭绝全体印第安人部落”。南北战争的英雄谢尔曼将军说:“我见过唯一的印第安好人,就是死人”。
自編自導自演, 又呃9黃絲暴買, 買啦買啦

我已轉發內地微摶, 等佢個hum家場全線屈人屎汁粒。

陰陽怪氣,李瓜瓜式公關災難

其實有咩問題?

引用:
原帖由 dreamworker 於 2021-6-20 08:36 AM 發表
其實有咩問題?
無人比壓力佢, 自己下架扮比人打壓, 做新聞

呃黃絲暴買

兩頭蛇李黃瓜

黃絲政治上腦,極端思想下只有所謂手足,同路人。
不同政見朋友,親人可置之不理甚至反目成仇,毫無道德倫理,只有立場,沒有是非,呢d就係正宗黃色思想

堅持一國原則,紮根香港志在四方。

唔通寫唱衰香港,才是正確做法?可能到了現在,係都不出奇?

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-6-20 08:27 AM 發表
自編自導自演, 又呃9黃絲暴買, 買啦買啦

我已轉發內地微摶, 等佢個hum家場全線屈人屎汁粒。
內地百佳超市已被永輝收購

頂,成個香港都屬於黃絲?
香港靚唔可以係藍講架

引用:
原帖由 yuman 於 2021-6-20 09:01 AM 發表
頂,成個香港都屬於黃絲?
香港靚唔可以係藍講架
其實都幾慘,
香港人自己都唔可以叫自己加油⋯
唔通真係要躺平?

曱甴水?傳上微博先

引用:
原帖由 dhammika2 於 2021-6-20 08:19 AM 發表

「屈臣氏蒸餾水」本月初推出「#香港真係好靚」系列的蒸餾水,招紙上寫有「有種精神叫堅持」、「不管散聚根在這裡」等字句,背景圖是維港煙花、獅子

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210619/483071193297981440327451.jpeg/FzmcrAKDgpP2vWIDUIWNfUnv3oI1Y9QPmHX0PZh19D0?v=w1280r16_9

曱甴大王…黃台李瓜!

引用:
原帖由 dhammika2 於 2021-6-20 08:19 AM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210619/483071193297981440327451.jpeg/FzmcrAKDgpP2vWIDUIWNfUnv3oI1Y9QPmHX0PZh19D0?v=w1280r16_9
咁又呃到黃粉錢,黃粉真係又天真又智障

引用:
原帖由 m40 於 2021-6-20 09:02 AM 發表

其實都幾慘,
香港人自己都唔可以叫自己加油⋯
唔通真係要躺平?
你叫佢地加油…揾工好過喇~

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]