• 瀏覽: 1,771
  • 回覆: 22
將軍澳一名巴基斯坦裔外賣員,上周六送餐上門時,藉口人有三急向女住戶借用廁所。豈料,該巴漢小解後竟然無穿回褲,「赤條條」走出廁所,女住戶驚見對方展露下體,嚇致高聲呼叫,色狼即奪門而逃。警方經翻看閉路電視後,成功鎖定目標男子,本周四以涉嫌非禮拘捕涉案色狼歸案。據悉,案發於尚德邨尚義樓一單位。上周六,一名41歲女住客透過應用程式foodpanda叫外賣,一名巴基斯坦青年送餐到場。...

天時暑熱,弟弟熱到透唔到氣,女住戶咁都唔通融下

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20210619/00176_261.html

將軍澳警區刑事調查隊接手調查案件,聯絡foodpanda了解情況,同時翻查大廈及升機的「天眼」錄影,查知露械色狼的身份,發現他亦為尚德邨居民。
foodpanda香港表示,一直以顧客及送遞員的安全為首要考慮。在較早時間得悉有關事件後,已經立即停止涉事送遞員之服務資格,並密切關注調查發展。

原來大家係街坊,咁更加應該小事化無啦...

foodpanda 定係 foodpenis呀?

天氣熱到要攞條啫啫出黎散熱。😬

話時話,千奇唔好俾任何人入屋,隨時姦左你。
我成日叫外賣app,全放在門囗,完全唔會接觸。

人地南亞手足露械相見、你住得將軍澳就係手足就要做天使喇!!

Foolpanda原來有黑鴨叫,有冇北姑雞陀地雞?

比網上既劇情片,害死個印巴。哈。成日有送外賣,修水喉既有艷遇,打真軍啊

引用:
原帖由 夢幻極光星 於 2021-6-19 12:30 PM 發表
天氣熱到要攞條啫啫出黎散熱。😬

話時話,千奇唔好俾任何人入屋,隨時姦左你。
我成日叫外賣app,全放在門囗,完全唔會接觸。
補充兩句,
第一疫情關係,
第二得一個女人在家。

睇過韓國一條片,外賣員強行強姦個女人。

禽獸

諗諗吓果D變態南亞外賣員會唔會插過條J落食物度先再送比人架
真係又要多謝張超雄了

引用:
原帖由 fake_west 於 2021-6-19 12:35 PM 發表
Foolpanda原來有黑鴨叫,有冇北姑雞陀地雞?
見到size貨不對版所以報警

中巴鐵幹兄弟,國安保護大情小界

引用:
原帖由 kk2964 於 2021-6-19 03:53 PM 發表
中巴鐵幹兄弟,國安保護大情小界
巴港唔同 .

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-6-19 04:03 PM 發表

巴港唔同 .
中巴鐵幹,港巴兄弟

引用:
原帖由 kk2964 於 2021-6-19 04:17 PM 發表

中巴鐵幹,港巴兄弟
港人唔中意巴人, 巴人也不中意港人.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]